Gratarele / afumătoarele pe peleți PIT BOSS

Grătare pe peleți PIT BOSS.

Grătarele Pitt Boss oferă ceea mai bună valoare pe centimetru pătrat în industria grătarelor cu peleți de lemn! Grătarele Pitt Boss au fost create să fie versatile și practice. Un grătar cu peleți de lemn are capacitate de gătit de la afumare la frigere (searing). Acestea au o scala dinamică cu temperaturi  pentru gătit între 82 0C – 260 0C. Având suprafeț de gătit din fontă porțelanată de diferite dimensiui inclusiv un grătar secundar,  grătarele Pitt Boss sunt perfecte. Deci adună-ți familia și prietenii apropiați și organizează o petrecere  în curtea ta în aer liber!

Grătare pe peleți PIT BOSS. Nu este nevoie de gaz natural sau propan – combustibilul nostru cu peleți de lemn produce o aroma și gust exceptional și este  compus din 100% peleți de lemn naturali de esență tare. Având componente din oțel cu o structură puternică și fiabilă, aceste grătare sunt construite să reziste. Grill, afumare, coacere, frigere, prăjire, înnăbușire, barbeque sau grătar la perfecție, reușești de fiecare dată cu Pitt Boss.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top