Set pâine copioasă de malț Monolith – conținut pentru 2 pâini

Cod Produs: 52005

45.00 lei

Stoc epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Set pâine copioasă de malț Monolith – conținut pentru 2 pâini

Totul doar natural!

Seturile de pâine Monolith au fost dezvoltate de brutari experimentați și proiectate să fie gătite pe grătar sau în cuptor. Ingredientele din seturile de pâine sunt 100% naturale, deoarece numai acestea se potrivesc calității produsului Monolith. Această pâine este o explozie! Opinia noastră? O adevărată trăire culinara! Cu un set puteți coace 2 pâini.

Setul de pâine include:

  • 2 pachete cu amestec de făină pentru 2 pâini: dextroză, orz (fulgi, făină), făină prăjită malț de orz (1,3%), ovăz uscat,secară uscată, grâu dur, griș, agenți de tratare a făinii, acid ascorbic, susan, sare, gluten de grâu, făină de grâu
  • 2 x hârtie de copt
  • 1 x tavă de copt din lemn
  • 1 pachet toping: fulgi de malț, cereale măcinate
  • o rețetă de la Rene Kalobius pentru o pâine perfectă
  • 920 g conținut

ATENTIE!: Poate conține urme de MUȘTAR, NUCI, sau PRODUSE LACTATE!

Vă rugăm a se păstra în loc uscat și răcoros; închideți bine dupa deschidere și consumați imediat.

Informații nutriționale:

Energie: 1457kj / 344kcal
Proteine: 11,7gr
Carbohidrați: 67,7gr
din care Zahăr: 1,1gr
grăsime: 1,9gr
grăsimi saturate: 0,3gr
fibre: 4,5gr
sare: 2,9gr

Rețeta de bază: 1 pachet de făină 440g; drojdie proaspătă 20g, bere brună 300 ml

Mod de preparare pas cu pas:

  1. Puneți amestecul de făină dintr-un singur pachet într-un castron

Reni Kalobius-004_backmischung

2. Adăugați drojdia proaspătă 20g

Reni Kalobius-006_hefe

3. Adăugați berea 300 ml

Reni Kalobius-010_wasser

4. Se amestecă totul împreună pentru aproximativ 5 minute.

Reni Kalobius-013_kneten

5. Așezați aluatul pe o hârtie de copt în tava de copt din lemn reutilizabilă și stropiți cu apă. Adăugați deasupra jumătate din cantitatea de cereale pentru decor.

Reni Kalobius-031_form

6. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați într-un loc cald să dospească până când aluatul se află la aproximativ 1 cm sub margine.
Coaceți pe grila MONOLITH (sau în cuptorul preîncălzit cu aer circulant) la o temperatură de 180-200 grade C timp de aproximativ 40-45.

Reni Kalobius-106_backen

7. Efectuat. Bucurați-vă de pâinea proaspăt coaptă.

Reni Kalobius-132_fertig

POFTĂ BUNĂ!

Producator

Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa