Termometrul pentru friptură SteakChamp cu led în 3 culori

Cod Produs: 10-2000

174.00 lei

Stoc epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Termometrul pentru friptură SteakChamp cu led în 3 culori

Gătitul unei fripturi perfecte la grătar, tigaie sau cuptor nu a fost niciodată mai ușor. Noul SteakChamp cu led în 3 culori combină într-o singură sondă termometru, cele trei grade de coacere.

Avantajele utilizării SteakChamp față de un termometru normal

  • Poate fi folosit pe grătare chiar și la temperaturi ridicate (pe termen scurt până la 500 grade C)
  • Măsurarea integrală a temperaturii, adică temperatura suprafeței de bază se determină pe întreaga suprafață a sondei metalice
  • Faza ideală de repaus este determinată electronic după preparare
  • Termometrul pentru fripturi SteakChamp este produs în Germania, este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și poate fi folosit de circa 1.000-2.000 de ori atunci când este manipulat în mod corespunzător

width=   width=     width=

Termometrul SteakChamp pot fi folosit pentru carnea de vită, somon sau ton, pește întreg, piept de rață, porc, vânat sau oaie. Temperaturile din tabel au fost calculate împreună cu o echipa de experți bucătari din SUA și Europa. SteakChamp atinge temperaturile din tabel la sfârșitul fazei de repaus, când semnalul dublu intermitent se oprește.

Utilizați recomandările noastre ca referință pentru a determina gradul dvs. preferat de coacere pentru friptură.
Vă rugăm să rețineți: Carnea este un produs natural, iar rezultatul optim de gătit (cu aceleași temperaturi de bază) poate varia în funcție de cantitatea de grăsime, rasă, vârstă, hrănire și procesul de preparare a cărnii.

Alimentarea

Termometrul SteakChamp funcționează cu avansata tehnologie pe LED-uri, prin urmare are un consum foarte redus de energie electrică
și poate fi utilizat în jur de 1000 de ori. Bateria nu poate fi înlocuită.

Activatorul

Activatorul vine cu fiecare set SteakChamp. El are trei sarcini importante:

Activarea
activarea se face prin introducerea în slotul de jos al activatorului. Odată activat SteakChamp se aprinde intermitent din 8 în 8 secunde.
Scoaterea
Termometrul este îndepărtat din friptura gătită folosind unealta de extragere activatorului.
Depozitarea
activatorul are și rol de suport de depozitare

Oprirea – SteakChamp se oprește automat:

  1. După utilizare: aproximativ la 5 minute după procesul de preparare
  2. Atunci când nu este în funcțiune: după circa 30 de minute dacă nu au loc variații ale temperaturii
Producator

Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa