174.00 lei
Epuizat
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN
Termometrul pentru friptură SteakChamp cu led în 3 culori
Gătitul unei fripturi perfecte la grătar, tigaie sau cuptor nu a fost niciodată mai ușor. Noul SteakChamp cu led în 3 culori combină într-o singură sondă termometru, cele trei grade de coacere.
Avantajele utilizării SteakChamp față de un termometru normal
- Poate fi folosit pe grătare chiar și la temperaturi ridicate (pe termen scurt până la 500 grade C)
- Măsurarea integrală a temperaturii, adică temperatura suprafeței de bază se determină pe întreaga suprafață a sondei metalice
- Faza ideală de repaus este determinată electronic după preparare
- Termometrul pentru fripturi SteakChamp este produs în Germania, este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și poate fi folosit de circa 1.000-2.000 de ori atunci când este manipulat în mod corespunzător
Termometrul SteakChamp pot fi folosit pentru carnea de vită, somon sau ton, pește întreg, piept de rață, porc, vânat sau oaie. Temperaturile din tabel au fost calculate împreună cu o echipa de experți bucătari din SUA și Europa. SteakChamp atinge temperaturile din tabel la sfârșitul fazei de repaus, când semnalul dublu intermitent se oprește.
Utilizați recomandările noastre ca referință pentru a determina gradul dvs. preferat de coacere pentru friptură.
Vă rugăm să rețineți: Carnea este un produs natural, iar rezultatul optim de gătit (cu aceleași temperaturi de bază) poate varia în funcție de cantitatea de grăsime, rasă, vârstă, hrănire și procesul de preparare a cărnii.
Alimentarea
Termometrul SteakChamp funcționează cu avansata tehnologie pe LED-uri, prin urmare are un consum foarte redus de energie electrică
și poate fi utilizat în jur de 1000 de ori. Bateria nu poate fi înlocuită.
Activatorul
Activatorul vine cu fiecare set SteakChamp. El are trei sarcini importante:
- Activarea
- activarea se face prin introducerea în slotul de jos al activatorului. Odată activat SteakChamp se aprinde intermitent din 8 în 8 secunde.
- Scoaterea
- Termometrul este îndepărtat din friptura gătită folosind unealta de extragere activatorului.
- Depozitarea
- activatorul are și rol de suport de depozitare
Oprirea – SteakChamp se oprește automat:
- După utilizare: aproximativ la 5 minute după procesul de preparare
- Atunci când nu este în funcțiune: după circa 30 de minute dacă nu au loc variații ale temperaturii
Producator | |
---|---|
Tip |
Imaginile și videoclipurile de prezentare au caracter ilustrativ și orientativ. Produsele livrate pot prezenta variații minore față de cele afișate, în funcție de lotul de producție al furnizorului, fără a afecta specificațiile esențiale, funcționalitatea sau conformitatea acestora. Specificațiile tehnice și prețurile pot fi modificate fără notificare prealabilă, iar eventualele erori de afișare nu obligă vânzătorul la onorarea comenzilor în condiții eronate.
Te-ar putea interesa
Chips-uri din lemn de măr pentru fum 700g, Weber
La comanda 7 - 21 zile estimativ
Chips-uri din lemn de nuc american (Hickory) pentru fum 700g, Weber
În stoc