Tigaie din fontă – 20 cm, cu două mânere, Petromax

Cod Produs: FP20H-T

Prețul inițial a fost: 120.00 lei.Prețul curent este: 96.00 lei.

Stoc epuizat

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Tigaie din fontă – 20 cm, cu două mânere, Petromax FP20H-T

Tigăile Petromax realizate din fontă de calitate superioară sunt indispensabile pentru mesele tale gătite pe focul deschis sau în bucătăria de acasă. Bucătarii profesioniști folosesc, de asemenea, tigăile din fontă, deoarece sunt extrem de durabile. După ce le-ați încercat, nu veți mai dori niciodată să gătiți fără o tigaie din fontă cu numeroasele lor avantaje.

Cel mai bun material: fonta
Fonta de înaltă calitate, cu o distribuție excelentă a căldurii, poate fi utilizată imediat și este ușor de curățat datorită suprafeței pre-asezonate. Tigaia durabilă și robustă are un efect natural anti-aderent pe care îl veți îmbunătăți la fiecare utilizare, pentru un strat protector. În plus, fonta depozitează căldura bine, motiv pentru care vă puteți servi mesele direct din tigaie.

La toate tipurile de zone de gătit
Puteți folosi tigaia de fontă nu numai pe un aragaz electric, pe o flacără de gaz sau în cuptor, dar și în zonele de gătit în aer liber, pe un foc de tabără sau într-un grătar potrivit. Fierberea, coacerea sau prăjirea – în tigaia din fontă, fiecare masă este o încântare.

Disponibilă în două modele și cinci dimensiuni
Tigaia din fontă Petromax fp20-t are două mănere mici, câte unul pe fiecare parte, astfel încât să o puteți ține și să o agățați în siguranță. Fie pentru gătit acasă sau în restaurante, pentru cartofi prăjiți delicioși sau pentru friptura perfectă: Tigaia cu două mânere este disponibilă în cinci dimensiuni și este astfel potrivită pentru diverse feluri de mâncare și porții de orice dimensiune.

Caracteristici:

  • Material: fontă
  • Capacitate: 1 litru
  • Diametrul la partea superioară: 20 cm
  • Diametrul la baza inferioară: 15 cm
  • Înălțime: 5 cm
  • Dimensiuni LxWxH: 21x24x5 cm
  • Greutate: 1,6 kg
  • Garanție: 2 ani
Producator

Tip

,

Manual de utilizare

Manual de utilizare tigaie din fontă, Petromax

Catalog

Catalog Petromax 2020

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Te-ar putea interesa