Grătare pe peleți WEBER

Calitatea și inovația, este semnătura brandului, încă de la apariție, până în prezent. Nici un alt producător de grătare nu se poate lăuda cu o asemena bogăție de experiențe și cunoștinte ca Weber. Primul Weber a luat naștere în America. George Stephen a inventat în anul 1952, grătarul original cu cuvă pentru gătirea fripturii. Weber oferă o gamă complexă de grătare pentru a pregăti friptura preferată.

Weber îmbină perfect inovația cu ușurința modului de utilizare a acestora, chiar dacă tehnologia avansată este unul dintre atuurile lor, lucru la grătar devine SIMPLU. Noile game sunt create special pentru o viață modernă, perfect concepute și cu mai multă precizie decât oricând, potrivite pentru orice nevoie.

Omul din spatele inovației, George Stephen

Iubirea lui pentru grătar era aproape la fel de mare ca iubirea pentru viață. Condus de pasiunea sa pentru prepararea celor mai bune fripturi pentru familie și prieteni, fondatorul lui Weber, George Stephen, a inventat grătarul revoluționar în 1952. La acea vreme, lucra pentru Weber Brothers Metal Works din Chicago, Illinois și a fost inspirat de forma de geamandură.

George știa că un bol rotund de gătit cu capac era cheia succesului. Așa că a tăiat geamandura în două, a adăugat trei picioare în partea de jos, un mâner în partea de sus, iar restul este istorie. Grătare pe peleți WEBER

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top