Everdure by Heston Blumenthal este un brand inovator și premium de grătare de exterior, care combină expertiza în arta culinară a celebrului chef Heston Blumenthal cu tehnologia de ultimă generație pentru a oferi o experiență culinară cu adevărat deosebită.  

Brandul se concentrează pe inovație și design, cu produse care sunt concepute cu atenție la detalii și cu un accent deosebit pe performanță. Fiecare produs este dezvoltat cu pasiune și creativitate, pentru a oferi o experiență de gătit incomparabilă, cu un gust autentic și o aromă unică. 

Everdure oferă o gamă largă de produse de gătit, inclusiv grătare pe gaz, pe cărbune și electrice, precum și o serie de accesorii și echipamente de gătit. Produsele sunt disponibile prin intermediul partenerilor specializați și a vânzărilor directe, iar fiecare produs este proiectat pentru a fi ușor de utilizat și de întreținut, în timp ce oferă performanțe superioare. 

Seriile de grătare Everdure includ modele precum Cube, Fusion, Furnace, Hub, și 4K. Fiecare dintre acestea vine cu caracteristici și opțiuni care le fac unice și potrivite pentru diferite preferințe de gătit. 

Toate seriile de grătare Everdure sunt construite cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil, aluminiul și fonta, și au fost proiectate pentru a fi ușor de utilizat și de curățat. În plus, fiecare model vine cu accesorii și caracteristici avansate, cum ar fi arzătoare cu flacără deschisă, termometre încorporate și cuptoare. 

Brandul este recunoscut pentru abordarea sa inovatoare și pasionată față de gătit, ceea ce îl face un favorit al bucătarilor pasionați și al celor care doresc să experimenteze și să creeze rețete noi. Everdure by Heston Blumenthal este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească experiența de gătit în aer liber și să transforme masa într-un moment de neuitat pentru prieteni și familie. 

Cu o reputație bine stabilită și o abordare inovatoare, Everdure este un brand de top în industria de gătit și o alegere preferată de bucătarii de top din întreaga lume.