Bucurați-vă de gătit în aer liber cu indu+. Doriți să vă îmbunătățiți experiența de gătit în aer liber într-un mod nou și unic? Acum puteți, cu gama noastră largă de cărucioare mobile indu+ pentru gătit în aer liber! Aceste bucătării elegante pe roți pentru exterior vă vor ajuta să vă transformați ingredientele și rețetele în mâncăruri rafinate, pe care oaspeții dvs. le vor adora! Combinațiile noastre cu inducție, teppanyaki, wok, grătar sunt cunoscute pentru calitatea lor înaltă, flexibilitatea mare și modularitatea unică. 

 

Abordarea modulară oferă tot felul de opțiuni și combinații. Inducție? Teppanyaki, poate? Sau ce ziceți de wok? Sau bunul și vechiul grătar pe gaz? Opțiunile de gătit sunt infinite. Alege una dintre bucătăriile de exterior și configurează partea superioară după preferințele tale. ICEBOY este un bar mobil și și o măsuță practică extensibilă. Vă veți păstra băuturile reci în această vară cu acest cărucior elegant de la Indu+.” 

 

“Gătitul pe o bucătărie în aer liber indu+ este întotdeauna o plăcere. Ușurința de utilizare, în combinație cu un design deosebit, rezolvă gătitul într-o experiență sublimă.” Benoit Dewitte, bucătar-șef  restaurant Michelin