MEATER este un brand inovator specializat în produse de gătit inteligent, care oferă soluții inovatoare pentru bucătarii casnici și profesioniști. Înființat în 2015, brand-ul se concentrează pe îmbunătățirea experienței culinare prin tehnologie de ultimă generație. 

Produsele MEATER includ termometre de gătit inteligente și dispozitive de monitorizare a gătitului care permit utilizatorilor să gătească carnea perfect la temperatura dorită și să monitorizeze procesul de gătire în timp real. Aceste produse sunt compatibile cu o varietate de platforme și aplicații, ceea ce le face ușor de utilizat pentru oricine dorește să îmbunătățească calitatea gătitului.  

Brand-ul MEATER se distinge prin calitatea superioară a produselor sale și prin abordarea sa inovatoare față de gătitul inteligent. Acesta a creat o comunitate de utilizatori loiali și entuziaști, care împărtășesc pasiunea pentru gătit și îmbunătățirea constantă a experienței culinare. În plus, brand-ul este recunoscut pentru designul său modern și elegant, care completează perfect stilul de viață modern. 

MEATER este un brand care se dezvoltă rapid și inovează constant în domeniul gătitului inteligent. Produsele sale sunt disponibile în întreaga lume și sunt apreciate atât de bucătarii profesioniști cât și de cei casnici . MEATER își propune să revoluționeze modul în care gătim și să îmbunătățească experiența culinară pentru toți cei pasionați de gătit.