Grătare pe lemn REMUNDI

Un grătar Remundi the original ART of BBQ înseamnă mai mult decât un simplu grătar! Grătarele, realizate manual în Germania , combină prepararea plăcută și deosebit de versatilă a tuturor tipurilor de specialități la grătar cu adunări confortabile în jurul unui foc de tabără care trosnește.

Bazele durabile și grele din oțel ale focarelor Remundi sunt rafinate folosind un proces natural de coroziune și apoi combinate cu o placă de foc din oțel solidă și precoacetă pentru a crea un element elegant pentru grădină și terasă.

Punctele importante ale grătarele Remundi dintr-o privire:

  • Construcție de înaltă calitate din oțel cu pereți groși
  • Rafinarea suprafeței prin proces natural de coroziune
  • Placă de foc din oțel solid cu distribuție ideală a căldurii
  • Diferite zone de temperatură pe placa de oțel, de la 100°C la 350°C
  • Gratarul direct si indirect posibil in acelasi timp
  • Posibilitati nenumarate de preparare a tot felul de specialitati
  • În același timp, există un șemineu confortabil pentru un foc de tabără
  • Aer de alimentare reglabil continuu inclus sau montat ulterior in functie de model
  • Usor de curatat datorita cursorului de ventilatie detasabil

Datorită designului special al grătarului, căldura este distribuită diferit pe placa de oțel, permițând nenumărate opțiuni de pregătire. Prăjiți chiflele de burger suculente aproape de partea cea mai fierbinte a plitei și, între timp, prăjiți ușor chiflele de burger mai departe. Oferă fripturii tale un brand bogat și lasă garniturile precum roșiile, cartofii, dovleceii, ciupercile și ardeii să se gătească ușor pe marginea farfuriei.

Prepararea este similară cu cea de pe un grătar cu plancha – dar cu o gamă de temperatură mult mai mare unde pot fi folosite diferite temperaturi în același timp. Direct în mijloc, în jurul deschiderii plăcii de oțel, există temperaturi de până la 350°C . Condiții perfecte pentru grătar direct. Temperatura scade apoi spre margine la aproximativ 100°C. Aceasta este zona perfectă pentru gătirea indirectă la grătar legume, baghete, rulouri sau pur și simplu pentru a păstra la cald delicatese deja gătite.

Grătare Remundi cu reglare aer de alimentare si deschidere de curatare

Pentru a garanta aerul de alimentare ideal și astfel jarul perfect, grătarele au un control al aerului de alimentare reglabil continuu din oțel inoxidabil – un adevărat punct de vânzare unic printre diferitele plite de foc. Controlați dezvoltarea căldurii cu glisorul de ventilație și păstrați controlul asupra focului și a jarului.

Controlul aerului de alimentare este acționat din exterior cu ajutorul unui mâner și poate fi ridicat pentru a curăța șemineul. Cenușa rezultată poate fi apoi aruncată pur și simplu într-o găleată pentru cenușă dedesubt.

Pentru o atmosferă romantică de foc de tabără după grătar, pur și simplu adăugați lemn de foc și bucurați-vă de designul rustic al grătarului cu flăcările trosnitoare și încălzite ale unui foc de lemne.

Plite de foc Remundi cu accesorii functionale

Când folosiți o plită de foc, accesoriile potrivite nu trebuie să lipsească. De aceea, Remundi oferă o gamă largă de accesorii în care puteți găsi tot ce își dorește inima unui grătar, de la huse de protecție la tacâmuri de grătar asortate până la extensii funcționale pentru farfuriile de grătar.

O completare excelentă la grătarul Remundi the original ART of BBQ este depozitarea elegantă a lemnului. Potrivindu-se cu grătarele, rafturile din lemn sunt disponibile și cu finisaj ruginit sau din oțel acoperit cu pulbere.