Cu peste 30 de ani în urmă, Traeger a inventat primul grătar original pe peleți în Mt. Angel, Oregon. De atunci și până în prezent, grătarul pe peleți de la Traeger a devenit numărul unu în lume, fiind perfecționat prin decenii de stăpânire a meșteșugului de gătit pe lemne. Acesta poate transforma modul în care gătești, oferind rezultate consistente de fiecare dată. 

Peleții din lemn de esență tare sunt folosiți pentru a alimenta focul și pentru a adăuga o aromă incredibilă preparatelor tale preferate. Aceștia sunt transferați de la buncăr în camera de gătit prin intermediul unui melc și sunt aprinși de HotRod pentru a alimenta flăcările. În același timp, un ventilator împinge căldură și fum pentru a asigura o gătire uniformă și consistentă, iar tava de picurare împiedică flăcările să ajună pe alimente. Un controler menține temperatura precisă, astfel încât să poți petrece mai mult timp cu cei dragi și mai puțin timp uitându-te la grătar. 

traeger history

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este necesar să folosești cei mai buni peleți de pe piață. Peleții din lemn de esență tare naturală, produși în fabricile americane, sunt special concepuți pentru a funcționa cu grătarele Traeger. Aceștia sunt calibrați pentru o consistență maximă, astfel încât să obții rezultate perfecte de fiecare dată. De asemenea, peleții vin într-o varietate de arome pentru a se potrivi fiecărui tip de mâncare. 

Traeger oferă o gamă variată de grătare și accesorii pentru a te bucura împreună cu cei dragi de cele mai gustoase preparate, îmbogățite cu aroma delicioasă a peleților din lemn de esență tare.