Afumătoare & Grătar Traeger

Traeger a inventat primul grătarul original pe lemne acum peste 30 de ani în Mt. Angel, Oregon. De atunci până azi este grătarul pe lemne numărul 1 în lume. Perfecționat de decenii de stăpânire a meșteșugului de gătit pe lemne. Un grătar Traeger va transforma modul în care gătești deoarece creează rezultate consistente, de fiecare dată. Alimentează-ți foamea de aromă pe lemne cu Traeger.

Traeger vă oferă o gamă variată de grătare și accesorii pentru a vă putea bucura impreună cu cei dragi de cele mai gustoase preparate.

Cel mai bine vândut grătar pe lemne cere cei mai buni peleți de pe piață. Gustul real nu se întâmplă doar – este realizat din lemn de esență tare natural, producând fum perfect. Începe cu peleții din lemn de esență tare naturali produși în fabricile americane. Concepute special pentru a funcționa cu aceste grătare, peleții noștrii sunt calibrați pentru o consistență maximă, astfel încât să obțineți rezultate perfecte de fiecare dată. Afumătoare & Grătar Traeger

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top