De la geamandură la grătarul Kettle. Mulți dintre voi probabil cunoașteți această poveste. George Stephen – angajat al unei firme de construcții metalice – a venit cu o idee simplă. Folosind două geamanduri, a construit primul grătar cu capac și a luat naștere grătarul Kettle. Sistemul funcționează și astăzi, la mai bine de 70 de ani de la inventare.  Cu un know-how de primă clasă și o varietate unică de produse, suntem extrem de entuziasmați în ceea ce privește tot ce ține de „Weber Grills”. Așa cum au inventat grătarul tip ceainic în Chicago dintr-o geamandură simplă de navă, continuă să dezvolte întreaga lume a grătarelor puțin mai departe în fiecare zi. Weber este recunoscut la nivel mondial ca un furnizor de top cu o gamă completă de produse și servicii din domeniul grătarului, fiind asociat cu inovația, produse excelente pentru grătar și o experiență de neegalat. Cu filiale în peste 40 de țări de pe toate continentele, conduc cultura Weber a grătarului în întreaga lume. 

weber history  

Weber oferă o gamă largă de tipuri de grătare: pe gaz, pe cărbuni, electrice și pe peleți. Grătarele pe gaz sunt ideale pentru gătitul rapid și ușor, iar cele pe cărbuni oferă un gust autentic și o experiență tradițională de gătit în aer liber. Grătarele electrice sunt ideale pentru utilizarea în spații restrânse sau pentru gătitul în interior, iar cele pe peleți oferă un gust autentic de fum și aromă de lemn preparatelor dumneavoastră.  Indiferent de preferințele dumneavoastră, Weber oferă grătare de înaltă calitate și cu caracteristici avansate pentru gătitul în aer liber. 

Weber Grills: dați o viață nouă ideilor de grătar. Weber Grills dă o viață nouă ideilor de grătar, fiind un brand ce modelează percepția multora în legătură cu acest subiect. Fondatorul brandului grill, George Stephen, este considerat inventatorul grătarului Kettle, ceea ce face ca numele Weber să fie asociat cu inovația în acest domeniu. Weber nu se limitează doar la grătarul cu cărbune, ci a introdus și grătarele pe gaz, care sunt la fel de importante. 

Sistem Gourmet și sistemul CRAFTED

Cele mai importante momente de la Weber nu includ doar grătarele cu gaz din seria Spirit sau Genesis. Ceea ce fascinează este inventivitatea lui Weber. Rezultatul este, printre altele, Gourmet BBQ System și sistemul CRAFTED.  Cu doar câțiva pași simpli și accesoriile potrivite, puteți transforma suprafața grătarului într-o bucătărie în aer liber – care poate prepara legume, precum și cuptoare olandeze sau pizza. 

În calitate de magazin Weber World Store, vă prezentăm întreaga gamă de grătare și accesorii, plus grătare exclusive pe care nu le veți găsi în altă parte!