Ceaun fontă 32cm pentru grătarul JUNKO, Barbecook

Cod Produs: BC-WOO-6007

565.00 lei

Stoc epuizat

  • Dimensiune: 32 x 32 x 21 cm, capacitate 9l
  • Potrivit cu sistemul JUNKO
  • Material: Fonta
  • Producător: Barbecook
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Ceaun fontă  pentru grătarul Junko Ø32cm, Barbecook

CUPTOR OLANDEZ
Un vas de fierbere, cunoscut și sub numele de cuptor de fierbere sau cuptor olandez, este o oală robustă din fontă cu pereți groși și un capac care se închide bine. Originea cuptorului olandez se află în Țările de Jos. În secolul al XVIII-lea, un englez a văzut cum – în Țările de Jos – se făceau oale din fontă în forme făcute din nisip. El a preluat ideea și a distribuit-o sub numele de “cuptor olandez” în patria sa, Anglia. Și așa s-a întâmplat… Un cuptor olandez este folosit în general în combinație cu un foc exterior pentru a pregăti tot felul de delicatese: de la tocănițe la pizza și până la un crumble, totul este posibil!

CARE SUNT AVANTAJELE UNUI CUPTOR OLANDEZ?
Cumpărarea unui cuptor olandez este o investiție pe viață. La urma urmei, acest accesoriu pentru grătar este de o calitate extrem de ridicată datorită materialului solid din care este fabricat: fontă. Fierul turnat este cunoscut pentru faptul că conduce și reține căldura extrem de bine. Acest lucru înseamnă că preparatele dvs. pot fi pregătite într-un mod lent și uniform. Cele mai multe cazane de fierbere au 3 picioare, astfel încât să poată fi așezate cu ușurință direct în foc. De asemenea, acestea au, în general, un capac cu o margine verticală pe care pot fi așezate cărbuni. În acest fel, puteți controla separat căldura de sus și cea de jos, la fel cum puteți face cu un cuptor normal. Acest lucru înseamnă că vă puteți crea propriul cuptor unic în aer liber. În plus, aveți multe posibilități cu un cuptor olandez: puteți pregăti cu adevărat orice în el. Gândiți-vă la un simplu ou, dar și la pâine, quiche sau chiar deserturi.

CUPTORUL DE 9L DE LA BARBECOOK
Cele mai delicioase mâncăruri pe foc se prepară cu cuptorul olandez 9L de la Barbecook. Acest cuptor olandez de mari dimensiuni este un vas robust din fontă emailată în care puteți pregăti delicatese pentru întreaga familie. Cuptorul olandez 9L este cel mai bine utilizat în combinație cu Barbecook Junko, un grătar format dintr-un trepied, un bol de foc și un sistem de scripete. Puteți agăța cu ușurință ceaunul pe sistemul de scripeți. Determinați distanța dintre foc și cuptorul olandez în funcție de ceea ce pregătiți. Cazanul de fierbere are trei picioare, astfel încât îl puteți așeza și direct pe lemne sau cărbuni. În plus, Barbecook Dutch Oven 9L are un capac cu margine verticală care se închide bine. Acest cazan de fierbere are o capacitate de 9 litri. Diametrul este de 32 cm, iar înălțimea de 21 cm.

Caracteristici:

  • Dimensiune: 32 x 32 x 21 cm, capacitate 9l
  • Potrivit cu sistemul JUNKO
  • Material: Fonta
  • Producător: Barbecook
Capacitate max

Dimensiune produs (L x l x h)

Culoare

Material produs

Fontă

Producator

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceaun fontă 32cm pentru grătarul JUNKO, Barbecook”

Te-ar putea interesa