Cheesecake pe bețișoare de înghețată

Timp de pregătire: 30min
Porții: 8

Ingrediente:
300 g biscuiți
250 g unt topit
400 g cremă de brânză
200 g brânză quark
200 ml smântână
3 ouă
250 g zahăr
40 g amidon de porumb
1 linguriță coaja de lamaie
100 g Glazură oglindă sau ciocolată
16 ouă de zahăr (opțional)
15 g bombonele decorative
2 pachete de colorant alimentar

Cheesecake pe bat Spicebar

Pași pentru a face cel mai bun Cheesecake pe bețișoare de înghețată

  1. Zdrobiți biscuiții și amestecați-i cu untul topit.
  2. Tasați bine amestecul rezultat într-o tavă de tort(cu diametrul de 24 cm) tapetată cu hârtie de copt, apoi lăsați-l să se răcească.
  3. Într-un bol, amestecați crema de brânză, quark-ul, zahărul și amidonul de porumb. Adăugați treptat ouăle, apoi smântâna și coaja de lămâie.
  4. Întindeți crema de cheesecake peste baza de biscuiți și coaceți la 170°C timp de aproximativ 60 de minute (verificați la jumătatea timpului), acoperind, dacă este necesar, cu folie de aluminiu.
  5. Lăsați prăjitura să se răcească în cuptor.
  6. Apoi, puneți tortul la frigider pentru 2-3 ore (preferabil peste noapte).
  7. Utilizați un cuțit pentru a împărți tortul în 8 bucăți egale și introduceți bețișoare de înghețată în exterior.
  8. Acoperiți cu glazură oglindă (Mirror Glaze) sau cu ciocolată și decorați cu bombonele decorative și ouă de zahăr.

Lasă un răspuns