O Viață Dedicată Artei Culinare

Chef Sorin Berar este o prezență respectată în industria HORECA din Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 30 de ani. Deținând calificări variate, inclusiv cele de bucătar, bucătar șef, formator și evaluator, Chef Berar s-a dedicat nu doar gătitului, ci și învățării și împărtășirii cunoștințelor sale.

Influența Educației: Mentor și Lector

Pe lângă rolurile sale practice în bucătărie, Sorin Berar a servit și ca lector la două școli de formare pentru calificări de bucătar și bucătar șef. Contribuția sa ca mentor și educator a ajutat la formarea și dezvoltarea viitoarelor generații de bucătari, aducând un plus de profesionalism și pasiune în industrie.

Excelență Recunoscută

În 2016, Chef Sorin Berar a obținut titlul de WORLD MASTERS OF GRILL, sub îndrumarea celebrului chef Robert Rainford, confirmându-și abilitățile remarcabile în arta grătarului. Ulterior, la începutul anului 2023, a fost onorat cu titlul de Weber Head Grill Master, consolidându-și reputația ca unul dintre cei mai pricepuți specialiști în domeniul grătarului.

Inspirând Generații

Sorin Berar continuă să inspire și să educe atât profesioniștii din industrie, cât și pasionații de gătit, aducând cu sine pasiunea și cunoștințele sale în arta culinară și grătar. Acesta este un om care nu doar gătește, ci și trăiește pentru a împărtăși bucuria și frumusețea gastronomiei cu ceilalți.