gratar_pe_peletei_traeger_cum_se_alimenteaza_cu_peleti

Cum funcționează un grătar pe peleți. TRAEGER

GRĂTARUL ORIGINAL CU PELEȚI
Traeger a inventat grătarul original pe lemne(peleți de lemn) acum peste 30 de ani în Mt. Angel, Oregon. Continuă să conducă industria de grătare pe peleți fiind numărul 1 în lume, perfecționând de zeci de ani meșteșugul gătitului pe lemne. Un grătar Traeger va transforma modul în care gătești, deoarece creează rezultate consistente, de fiecare dată. Stâmpărăți foamea de gătit cu peleți cu Traeger.

CU TRAEGER GĂTITUL LA GRĂTAR E SIMPLU!

ALIMENTEZI CU PELEȚI

Doar alimentează grătarul cu peleți și pornește grătarul.

SETEZI, AȘEZI CARNEA, ȘI ÎNCHIZI CAPACUL

După setarea grătarului în funcție de ce carne gătim vom avea timp să petrecem cu cei dragi.

BUCURĂ-TE DE MOMENTE DE NEUITAT

Timpul petrecut cu cei dragi este de neprețuit, crează momente de bucurie.

CUM FUNCȚIONEAZĂ GRĂTARELE PE PELEȚI

Peleții din lemn de esență tare naturali sunt trasportați de la buncăr în vasul de foc cu ajutorul unui melc, unde sunt aprinși de HotRod pentru a alimenta flăcările și pentru a adăuga o aromă delicioasă de lemn. Un ventilator circulă căldură și fumul pentru o gătit uniform și consistent, iar o tavă de picurare păstrează grăsimile de pe alimente și previne apariția flăcărilor. Totul este acționat de un controler care menține temperatura precisă, astfel încât să puteți petrece mai mult timp cu persoanele dragi și mai puțin timp urmărind grătarul.

traeger_sistemul_de_peleti_detaliu

traeger_transforma_gratarul_in_cuptor

UN GRĂTAR TRASFORMAT ÎN CUPTOR

Setarea temperaturii pe grătarele Traeger este la fel de ușoară ca și pornirea acestuia. Controlerele noastre digitale vă asigură că obțineți temperaturi precise și consistente pe tot parcursul gătitului. Și dacă nu a fost suficient, seriile Pro, Ironwood și Timberline sunt echipate cu controlere activate WiFIRE® – oferindu-vă posibilitatea de a vă controla grătarul de oriunde folosind aplicația Traeger sau dispozitivul dvs. inteligent de acasă. Avănd o temperatură constantă Grătarele se pot folosi pentru copt la fel ca oricare cuptor tradițional.

GUST MAI BUN

Gătitul cu lemn de esență tare natural face ca cele mai bune rețete să aibă un gust și mai bun. Cu versatilitatea 6-în-1 a lui Traeger, puteți găti la grătar, afuma, coace, prăji devenind un sef bucătar în propia curte. Afumarea produselor produce rezultate consistente și mâncarea va fi gătită perfect, de fiecare dată. De la fripturi și gătit lent până la gătire cu foc puternic și rapid, gătiți totul cu ușurință.

traeger_aroma_speciala_de_lemn

gratar_pe_peletei_traeger_plin_cu_alimente_pe_gratar

LEMNUL NU ALIMENTEAZĂ DOAR FOCUL

ESTE INGREDIENTUL SECRET

Cel mai bine vândut grătar pe lemne cere cele mai buni peleți de pe piață. Gustul real nu se întâmplă doar – este fabricat din lemn de esență tare natural, producând fumul perfect. Începe cu peleții din lemn de esență tare naturale fabricate în fabricile americane. Conceput special pentru a lucra cu grătare Traeger, peleții sunt calibrați pentru o consistență maximă, astfel încât să obțineți rezultate perfecte de fiecare dată.

ALEGE PELEȚI TRAEGER

Peleții vin într-o varietate de arome pentru a se potrivi fiecărui tip de mâncare. Lemnul de fructe, cum ar fi cireșul și mărul, conferă o aromă mai dulce și mai subtilă, care se potrivește perfect cu păsările de curte, carnea de porc, fructele de mare și produsele de copt. Aromele mai îndrăznețe, cum ar fi stejarul, hickory și mesquite, sunt personalizate pentru carne de vită sărată, vânat sălbatic și legume.

AFLAȚI MAI MULTE

Doriți să aflați mai multe despre Traeger? Consultați gama noastră completă de grătare online sau vizitați-ne la cel mai mare showroom de grătare din România din Cluj-Napoca, Str. Ioan Zaicu Nr. 2, Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns