Bucata perfectă de carne merită cel mai bun combustibil, și cele mai bune accesorii pentru a o prepara. Noile brichete Weber ard mult timp și puternic, și sunt 100 % naturale, fără chimicale adăugate, așa că nu vei simți altceva decât gustul mâncării. Asociază brichetele cu oricare dintre accesoriile noastre pentru mangal și ești cu un pas mai aproape de grătarul de succes!

Noile brichete Weber sunt adaptate nevoilor iubitorilor de grătar. La urma urmei, feedback-ul lor a determinat inovația în dezvoltarea brichetelor. Ele sunt pregătite să gătească în doar 20 de minute și asigură o căldură uniformă timp de până la trei ore. Iată cel mai bun mod de a configura grătarul perfect:

PASUL 1: FOLOSEȘTE CANA DE APRINDERE

Pur și simplu adaugă cantitatea dorită de brichete la cana de aprindere Weber. Vei avea nevoie de aprox. 2 kg pentru un grătar cu cuvă de 57 cm. Acesta este echivalent cu o cana de aprindere Weber mare. Datorită efectului de coș de fum produs, brichetele se încălzesc rapid, în siguranță și uniform. Un alt avantaj este că este mai puțin fum decât în cazul altor metode de aprindere.

 width=

 

 PASUL 2: FOLOSEȘTE CUBURILE DE APRINDERE 

Folosește întotdeauna cuburi de aprindere pentru a aprinde brichetele în cana de aprindere Weber. Pune trei cuburi de aprindere pe grila pentru cărbuni și aprinde-le. Apoi, plasează deasupra cana de aprindere și așează mânerul metalic al canii de aprindere pe marginea grătarului.

Sfatul expertului: Cuburile de aprindere reprezintă o alternativă sigură la lichidele de aprindere, nu au miros și nu afectează gustul alimentelor.

 width=

 PASUL 3: GATA DE GĂTIT ÎN 20 DE MINUTE

O cana de aprindere Weber plina asigură brichete gata de gătit în doar 20 de minute. Când brichetele sunt gata de utilizare, trebuie să poți vedea flăcări în partea de sus a canii de aprindere.

Sfatul expertului: Brichetele sunt de asemenea concepute să fie ușor de completat dacă este necesar. Pur și simplu pui brichetele noi peste restul celor incandescente și le lași să se încălzească cu capacul deschis.

 width=

PASUL 4: TRANSFERĂ CU ATENȚIE CĂRBUNII

După aproximativ 20 de minute, brichetele pot fi transferate cu atenție la grătar. Este o idee bună să împrăștii uniform conținutul canii de aprindere peste două coșuri cu mangal sau peste grila pentru mangal. De exemplu, pui mai întâi un sfert din brichete în coșul din stânga, apoi un sfert în coșul din dreapta. Repetă această procedură cu brichetele rămase până când cana de aprindere se golește. Asta asigură o distribuție perfectă a căldurii.

 width=

PASUL 5: CĂLDURĂ PERFECTĂ PENTRU GĂTIT TIMP DE PÂNĂ LA TREI ORE

Ești gata să-ți pornești grătarul! Brichetele vor fi incandescente până la trei ore – perfect pentru gătit fripturi suculente, legume sau chiar bucăți întregi de carne. Pune alimentul dorit pe grila de gătit, închide capacul, așteaptă și bucură-te de rezultate perfecte.

Sfatul expertului: Pentru circulația optimă a aerului și rezultate perfecte la grătar, orificiile de aerisire de pe capac și cuvă trebuie să fie complet deschise.

PASUL 6: ELIMINAREA CENUȘII

După grătar înseamnă înaintea următorului grătar! Pentru a avea din nou grătarul pregătit pentru acțiune, lasă brichetele să se răcească complet, de ex. peste noapte. Asta se realizează închizând orificiile de aerisire de pe capac și cuvă. După ce cenușa s-a răcit complet, poate fi eliminată convenabil în recipientul de compost.

Sfatul expertului: Eliminarea cenușii este foarte ușoară cu sistemul Weber One-Touch. Pur și simplu miști glisorul înainte și înapoi, și cenușa va cădea în cenușarul aflat sub bază.

 width=

Lasă un răspuns