Soluție degresantă CLEAN&EASY, Kreutzers

Cod Produs: KCEGO

99.00 lei

La comanda 7 - 21 zile estimativ

  • Curățenie naturală
  • Degresant pentru grile, cuvă și capac grătar
  • Cantitate: 0,5 l
  • Produs în Germania
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Soluție de curățare degresantă CLEAN&EASY, Kreutzers

Acest produs de curățare va deveni cel mai folosit după fiecare petrecere la grătar, deoarece îndepărtează fără efort chiar și cea mai întărită murdărie de pe grătar sau din coșul de foc, chiar și crustele arse nu sunt o problemă pentru el!

Kreutzers Clean & Easy Grill-Ofen Feuer Nachfüller de 500ml este un produs de curățat special conceput pentru a asigura o curățare eficientă și ușoară a grătarului și cuptorului dvs. Acest produs vizează îndepărtarea reziduurilor grase, a resturilor de mâncare arse și a depunerilor persistente, oferindu-vă o suprafață curată și igienică pentru gătit.

Formula sa avansată este special dezvoltată pentru a descompune și elimina grăsimile și murdăria greu de îndepărtat. Cu ajutorul acestui recipient cu pulverizator, veți putea curăța rapid și eficient grătarul sau cuptorul, reducând efortul și timpul petrecut în procesul de curățare.

Produsul Kreutzers Clean & Easy Grill-Ofen Feuer Nachfüller de 500ml este sigur și ușor de utilizat. Cu ajutorul recipientului de 500ml, aveți suficient produs pentru mai multe utilizări. Capacul sigilant și sistemul de dozare controlată vă permit să utilizați cantitatea necesară fără risipa inutilă a produsului, economisind astfel timp și bani.

Soluția de curățare este potrivită pentru utilizarea pe grătare și cuptoare cu diverse surse de căldură, cum ar fi cărbunele, lemnul sau gazul. Indiferent de tipul de murdărie pe care îl întâmpinați, acest produs puternic vă va ajuta să obțineți rezultate excelente de curățare.

Kreutzers Clean & Easy Grill-Ofen Feuer Nachfüller este un produs inovator și practic pentru curățarea grătarului și cuptorului dvs. Cu ajutorul formulei sale puternice, vă oferă o soluție eficientă pentru îndepărtarea reziduurilor grase și a murdăriei persistente. Ambalajul ergonomic și sistemul de dozare controlată îl fac ușor de utilizat și economisesc resurse. Cu acest produs, veți putea menține suprafețele dvs. de gătit curate și igienice, oferindu-vă o experiență plăcută la grătar.

Caracteristici:

  • Curățenie naturală
  • Degresant pentru grile, cuvă și capac grătar
  • Perfect pentru o gătire sănătoasă
  • Cantitate: 0,5 l
  • Produs în Germania
Producator

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Soluție degresantă CLEAN&EASY, Kreutzers”

Te-ar putea interesa