Gel pentru aprindere 1L, Barbecook

Cod Produs: BC-ACC-7117

59.00 lei

Stoc epuizat

  • Gel puternic ecologic, Barbecook
  • Potrivit pentru pornirea gratarului, focului
  • Utilizabil si in semineu
  • Nu lasa substante nocive
  • Continut 1 litru
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Gel pentru aprindere 1 L, Barbecook

Când planificați un grătar sau o seară în jurul focului, primul pas este să vă aprindeți focul. Pentru mulți oameni aceasta pare a fi o sarcină destul de complexă, dar cu tehnicile și accesoriile potrivite este extrem de ușor. Barbecook oferă câteva instrumente la îndemână pentru a vă ajuta să vă aprindeți grătarul cu cărbune, grătarul cu lemne, bolul de foc sau coșul de foc. Mulți se vor gândi imediat la cuburi, acestea sunt într-adevăr un instrument ideal pentru a vă aprinde focul. Cu toate acestea, există un alt instrument la îndemână: gel aprindere, Barbecook oferă un gel puternic de 1 litru.

Cum se utilizeaza?

Utilizarea gelului mai ușor este extrem de simplă. Când aprindeți un grătar cu cărbune, aruncați niște cărbune sau brichete în bol până când este plin pe jumătate. Distribuiți apoi gelul de brichetă uniform pe cărbuni sau brichete și aprindeți-l imediat folosind un chibrit lung sau o brichetă. Nu puneți niciodată gel mai ușor într-un bol de grătar care este încă cald. Gelul de brichetă trebuie să fie complet ars înainte de a putea începe să faci grătar. Cărbunele sau brichetele trebuie acoperite cu un strat subțire de cenușă gri. Atunci sesiunea de grătar poate începe! Pentru un grătar cu lemne, un coș de foc sau un bol de foc, mai întâi puneți niște ardei pe fundul aparatului. Apoi construiește o piramidă de bușteni și împarte gelul mai ușor între lemn. Aprindeți focul. Odată ce lemnul arde, trebuie să vă mențineți focul adăugând bușteni acolo unde strălucește mai puțin. Dacă vrei neapărat să fii sigur de un grătar sau foc bun, poți folosi atât cuburi de brichetă, cât și gel mai ușor. Evitați în orice moment folosirea alcoolului sau a benzinei pentru ca focul să ardă mai repede. Acest lucru răspândește substanțe nocive și poate provoca flăcări înțepate care provoacă arsuri grave. Păstrați întotdeauna sticla cu gel de brichetă în siguranță după ce ați aprins focul, departe de căldură, scântei sau alte surse de aprindere.

Care sunt avantajele gelului?

Gelul pentru bricheta Barbecook este extrem de puternic și, prin urmare, ideal pentru a vă aprinde focul rapid. Mai mult, este alegerea ideală pentru cei cărora le place să-l mențină sustenabil, deoarece gelul este ecologic. În plus, acest gel se poate utiliza si pentru interior. Astfel nu vei suferi de un miros neplăcut în timpul sesiunii de grătar sau a momentului tău confortabil în jurul focului. În cele din urmă, puteți folosi și gelul de brichetă pentru a vă aprinde șemineul în combinație cu aprinderea.

Specificatii:

  • Gel puternic ecologic
  • Potrivit pentru pornirea gratarului, focului
  • Utilizabil si in semineu
  • Nu lasa substante nocive
  • Continut 1 litru
Producator

Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel pentru aprindere 1L, Barbecook”

Te-ar putea interesa