reteta pizza la gratar

Ingrediente 

1 x porție de aluat de pizza semipreparat 

1-2 linguri sos de roșiide buna calitate 

1-2 cârnați de vită de bună calitate 

2-3 bile de mozzarela 

Busuioc proaspăt pentru ornat

Preparare

Câteva ingrediente simple, dar de bună calitate, sunt combinate pentru a crea această pizza care va impresiona prietenii și familia, dar fără să dureze foarte mult. 

Perfectă pentru cei cărora le place un topping mai tradițional pe pizza lor! Deliciosul sos de roșii este acoperit cu bucăți generoase de cârnați aromați de vită și mozzarella moale, apoi stropite generos cu busuioc proaspăt și vibrant pentru a crea o pizza cu un gust senzațional. Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la căldură mare. Aprox. 300C

Pune piatra pentru pizza pe gratar si încălzește-o pentru minim 20 de minute. Dacă utilizați aluat de pizza proaspăt, întindeți-l într-un cerc puțin mai mic decât dimensiunea pietrei pentru pizza. Scoateți carnea din cârnați (aruncați coaja) și puneți-o deoparte într-un bol. Întindeți baza de pizza cu sosul de roșii, apoi rupeți și puneți carnea de cârnați peste.Rupeți bilele de mozzarella în jumătăți sau sferturi și împrăștiați-le peste pizza.

Așezați pizza pe piatra de gătit, închideți capacul și gătiți timp de 10 minute sau până când baza de pizza este crocantă și gătită. Presărați frunze proaspete de busuioc peste pizza gătită și savurați cu spor! 

Lasă un răspuns