Plită inducție încorporabilă pentru WOK, Indu+

Cod Produs: 001.DP4.0WK

12,580.00 lei

La comanda 7 - 21 zile estimativ

 • Dimensiuni produs: 400 x 520 mm
 • Putere totală: 3200 W
 • Funcția Stop & go
 • Include Wok și cadru pentru Wok
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Plită inducție încorporabilă pentru WOK, Indu+

Cu o combinație uimitoare de tehnologie de ultimă generație și design funcțional, plita de gătit WOK de ultimă generație este o adevărată bijuterie a bucătăriei moderne. Aceste plite cu inducție pentru Wok redefinesc modul în care gătitul poate fi experimentat, oferind o gamă impresionantă de caracteristici și funcționalități pentru a vă aduce la nivelul următor de creație culinară.

Construite cu tehnologie de inducție de ultimă generație, aceste plite de gătit wok vă asigură o distribuție uniformă a căldurii și un control excepțional asupra temperaturilor. Cele 2 comenzi tactile glisante vă permit să explorați 15 niveluri de putere distincte, de la opțiuni subtile pentru dezghețarea delicată la setări intense de fierbere în apă, toate accesibile cu ușurință. Cu funcții speciale precum “booster” și “super-booster”, atingerea temperaturilor dorite este la doar un gest distanță. Fiind însoțită de afișajul dinamic cu LED-uri, veți avea mereu controlul precis asupra puterii și temperaturii, pentru un gătit perfect.

Un cronometru încorporat și un cronometru special pentru ouă vă ajută să gestionați timpul cu exactitate, asigurându-vă că fiecare preparat este perfect gătit. Funcția de atingere de blocare asigură setările dvs. sunt în siguranță și că nu vor fi modificate accidental, în timp ce funcția “Stop & Go” vă permite să întrerupeți rapid și să reluați gătitul pentru un control fără efort.

Cu un accent clar pe ecologie și siguranță, aceste plăci de gătit wok includ caracteristici precum Auto-Power, care ajustează automat zona de încălzire și puterea pentru a se potrivi vasului, și Auto-Stop, care intră în acțiune în situații neprevăzute pentru a asigura o funcționare sigură. Protecția împotriva conexiunilor electrice greșite garantează că veți avea mereu un mediu sigur în bucătărie.

Indicatorul de căldură reziduală vă informează vizual atunci când zona de gătit este încă fierbinte după utilizare, adăugând un nivel suplimentar de siguranță.

Plita cu inducție se leagă la rețeaua electrică de 220-240 V, 50/60 Hz, și are dimensiuni perfecte de 400 x 520 mm integrându-se cu ușurință în designul bucătăriei dvs. Și pentru a vă oferi o experiență completă, produsul include o tigaie wok și un cadru, astfel încât să puteți începe să explorați tehnica tradițională wok imediat.

Plita de gătit wok este proiectată pentru instalarea in bucătăriile exterioare Indu+ sau în blaturi de lucru, cu un acces facil datorită designului inteligent, asigurând că procesul de instalare este rapid și fără probleme.

Plita de gătit wok cu tehnologie de inducție de ultimă generație este partenerul perfect pentru pasionații de gătit care doresc să își extindă orizonturile culinare. Cu o gamă variată de funcții și caracteristici avansate, aceste plăci de gătit îmbunătățesc experiența de gătit și oferă rezultate perfecte de fiecare dată.

Caracteristici:

 • Dimensiuni produs: 400 x 520 mm
 • 2 comenzi tactile glisante cu acces direct la 15 niveluri: 0-9 / booster / super-booster / dezghețare ≈42°C / păstrare la cald ≈70°C / fierbere apă ≈94°C
 • Afișaj dinamic al puterii cu LED-uri
 • Cronometru și cronometru pentru ouă.
 • Funcție de blocare
 • Funcția Stop & Go
 • Design ecologic și securitate
 • Auto-Power (zona de încălzire și puterea furnizată se adaptează singure la vas)
 • Auto-Stop (în caz de pornire involuntară, absență îndelungată, supraîncărcare, supratemperatură)
 • Indicatori de căldură reziduală
 • Instalare rețea electrică 220-240 V, 50/60 Hz
 • Adaptată pentru încorpoare în blaturi de lucru
Producator

Tip

Manual de utilizare

Manual de utilizare wok ML (IDP40WK)

Fișă Tehnică

Fisa Tehnica Wok_IDP40WOK (ENG)

Fisa incorporare_Wok

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plită inducție încorporabilă pentru WOK, Indu+”

Te-ar putea interesa