Big4Space

BIG 4 SPACE

Big 4 Space este o companie specializată în proiectarea spațiilor de gătit în aer liber destinate grătarelor de tip kamado, cu diametrul de până la 61 cm. Aceste spații sunt concepute pentru a oferi o experiență de gătit completă și sunt fabricate din componente și panouri de înaltă calitate, din oțel inoxidabil sau galvanizat din HPL (High-Pressure Laminate), un material rezistent la condiții meteorologice extreme și ușor de curățat. 

Gama Big 4 Space cuprinde două variante de mărimi diferite, fiecare dotată cu sisteme ascunse BLUM. Aceste sisteme utilizează role din nailon cu frecare redusă în caruciorul cu role, asigurând o acțiune de rulare sincronizată și lină, cu o calitate superioară a mișcării. 

Un aspect inovator al acestor spații de gătit este tehnologia lor integrată și comutabilă, care permite închiderea silențioasă și fără efort a modulelor. Această caracteristică oferă o alunecare ușoară, precum și un confort îmbunătățit utilizatorului pe întreaga insulă de gătit. Utilizatorii pot bucura de o experiență lină și fără probleme atunci când utilizează spațiul de gătit Big 4 Space, datorită sistemelor avansate de glisare și închidere. Designul lor elegant și finisajele de înaltă calitate adaugă un aspect sofisticat și modern în grădina sau pe terasa ta. 

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.