Termometru BBQ GURU DigiQ DX3 pentru JUNIOR, Monolith

Cod Produs: B901-1016-BM-01JUN

1,820.00 lei

Stoc epuizat

 • Potrivit pentru Monolith JUNIOR
 • Ideal pentru gătitul la temperaturi scăzute și lent 100-180°C
 • Ecranul LCD cu vizibilitate ridicată
 • Dimensiuni: 9 x 6,5 x 2 cm (L x l x h)

 

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Termometru BBQ GURU DigiQ DX3 Monolith

DigiQ DX3 ajută la rezolvarea celor două probleme de gătit în aer liber cele mai comune: reglarea temperaturii grătarului și monitorizarea cu precizie a temperaturii alimentelor. Pur și simplu se potrivește ventilatorul Viper Pit la grilul Monolith JUNIOR și setați temperaturile dorite.

DigiQ DX3 în comparație cu varianta anterioară are un control mai inteligent și o precizie îmbunătățită.  Grătarul este mai bun, mai delicios și mai suculent pentru familie și prieteni la petrecerile cu prietenii fără bătăi de cap sau frustrarea de a controla căldura grilului. Cu noi setări personalizate și funcții îmbunătățite, noul DigiQ® DX3 de ultimă generație oferă controlul automat al temperaturii dvs. indispensabil pentru a crea în mod constant carne gătită lentă, suculentă.

Ideal pentru gatitul la temperaturi scazute si lent, mai ales peste noapte si bucati mari de carne. Excelent pentru firmele de catering si concursuri BBQ.

Afișaj digital
Vizualizați starea de gătit pe ecranul LCD cu vizibilitate ridicată. La o privire rapidă, afișajul mare LCD vă permite să vizualizați temperatura din interiorul grătarului sau temperatura alimentelor la un moment dat (aveți opțiunea de a modifica temperaturile pentru a afișa F ° sau C °). Afișajul „roșu aprins” este conceput pentru a fi vizibil cu ușurință în orice moment al zilei și al nopții. Pentru mai multă comoditate, trei indicatoare de stare vor arăta performanța grătarului. Când funcția de mod rampă este activată, lumina LED stângă va fi aprinsă. Indicatorul luminos din mijloc vă permite să vizualizați temperatura grătarului sau a alimentelor. LED-ul suflantei / temperaturii din dreapta va arăta modul în care DigiQ vă controlează grătarul. În timpul utilizării normale, suflantul va aprinde lin focul și îl va alimenta intermitent cu explozii de oxigen la ora precisă. Când cărbunele se epuizează, suflanta va începe să funcționeze tot timpul, semnalând că ar trebui să verificați nivelurile de cărbune. În funcție de starea actuală a suflantei, lumina va clipi aproximativ o dată pe secundă.

Tehnologie inteligentă
Dacă nu vă place ideea de supraveghea grătarul toată ziua, este esențial să controlați temperatura cu DigiQ. Ventilatorul reglează temperatura suflând doar cantitatea potrivită de oxigen din grătar pentru a genera temperatura ideală. Pe baza temperaturii interne de gătit a grătarului dvs., DigiQ reglează automat un sistem de ventilație special oscilant, care va crește sau reduce intensitatea căldurii cărbunelui. La fel ca un cuptor, DigiQ va menține o temperatură constantă în tot interiorul cuptorului, chiar dacă există modificări ale umidității, precipitațiilor sau temperaturii exterioare.

Ventilatorul DigiQ este echipat cu un amortizor reglabil încorporat pentru un control precis al temperaturii de neegalat. Acest lucru permite utilizatorilor să facă ajustări fine pe grătar datorită curenților de aer naturali care afectează temperatura de gătit în timpul ciclului de oprire a suflantei. Clapeta poate fi folosită și pentru stingerea rapidă a unui foc prin închiderea completă a acesteia.

Alertă sonoră “Food Ready”

Scoateți-vă alimentele de pe grătar exact în momentul  în care sunt gata.  Cu alerta “Food Ready” pentru mâncare a DigiQ nu vă veți mai întreba niciodată când este pregătită carnea pentru consum. Odată ce mâncarea dvs. a atins temperatura perfectă, ecranul de afișare va afișa un mesaj și o alerta sonoră va emite un beep pentru a anunța că mâncarea dvs. este gata. Reglați intensitatea semnalului sonor de la 0 la 10, în funcție de preferințele dumneavoastră, rar sau a unui semnal sonor frecvent, puternic, dacă veți fi mai departe de grătar.

Alerta “Food Ready” pune capăt și uneia dintre cele mai frecvente greșeli de gătit în aer liber: ridicarea repetată a capacului grătarului. Pe cât de tentant este să vezi ce se întâmplă dedesubt, deschiderea constantă a capacului grătarului va aduce mai mult oxigen și va provoca fluctuații de temperatură nedorite. Întrucât alerta “Food Ready” vă anunță când s-a terminat carnea, bucătarii în aer liber pot renunța în sfârșit la acea dorință irezistibilă. În cele din urmă, vă puteți bucura de mai mult timp alături de prieteni și familie, fără să fiți nevoiți să plecați pentru a verifica, îngriji sau pentru a ghici când mâncarea este gata.

Compatibilitate grill
Funcționează cu aproape fiecare grătar sau afumătoare. Știind că există sute de grătare pe piață, BBQ Guru a fabricat o listă masivă de adaptoare special create pentru a oferi compatibilitate maximă. Acest lucru asigură că DigiQ se va potrivi perfect pe aproape orice grătar pe cărbune sau pe lemne și cel mai probabil va funcționa cu al tău. Procesul de găsire a unui adaptor compatibil pentru un anumit grătar, afumătoare sau aragaz este ușor, simplu și rapid. Folosiți „Ajută-mă să aleg Ghidul Guru” al BBQ Guru pentru a găsi rapid varianta de care aveți nevoie.

DigiQDX3 se potrivește fără nici un adaptor la modelele JUNIOR pregătite pentru GURU.

Setul contine:

 • BBQ Guru DigiQ DX3 proiectat pentru modelele JUNIOR
 • cutie de control din metal cu unitate de putere (120 / 240V)
 • sonda de temperatura pentru alimente
 • ventilator Pit Viper
 • adaptor ceramic compatibil
 • sac de stocare
 • manualul de utilizare

Caracteristici:

 • Dimensiuni : 9 x 6,5 x 2 cm (L x l x h)
 • Greutate: 0,15 kg
Producator

Tip

Video

Manual utilizator

Sfaturi_si_Atentionari_BBQ-Guru_03_2021

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termometru BBQ GURU DigiQ DX3 pentru JUNIOR, Monolith”

Te-ar putea interesa