header weber word

CINE SUNT WEBER?

O idee născută în Chicago, SUA, în anii 1950, primul grătar cu cărbuni Weber a fost confecționat dintr-o geamandură metalică de către fondatorul George Stephen Snr. după ce a constatat că este dificil să reușească să facă grătarul în aer liber cu succes pe vreme imprevizibilă. Râsetele prietenilor și vecinilor săi s-au transformat curând în admirație după primele demonstrații. El a reușit să cumpere rapid fabrica de metal Weber Brothers, dând numele celebrului grătar tip ceainic. Succesul și expansiunea Weber în deceniile care au urmat își spune propria poveste.

Fie că aveți nevoie de ajutor pentru a decide care este grătarul potrivit pentru dvs., fie că doriți să învățați să gătiți carnea pe grătar sau cum să vă curățați grătarul, atunci un Weber World Store este locul potrivit pentru dvs.

În calitate de Weber World Store, suntem mândri să vă putem oferi următoarele servicii premium:

O gamă extinsă de produse 

În calitate de magazin Weber World Store, vă prezentăm întreaga gamă de grătare și accesorii, plus grătare exclusive pe care nu le veți găsi în altă parte, inclusiv seria de grătare cu cărbuni și cu gaz Summit.

Vă așteptăm în showroom-ul nostru din Cluj-Napoca unde avem expuse grătare pe cărbune, pe gaz, electrice și pe peleți. În permanență aici veți găsi grătare din fiecare categorie fiind ușor să vă decideți care model vi se potrivește cel mai bine.

showroom interior

Grill Academy & Demonstrații de gătit 

Grill Expert organizează periodic cursuri de gătit cu bucătari și trainneri specializați. Acoperind o mare varitate de teme cursuriile găzduite de Grill Expert te învață pe lângă elemente de tranșare/ pregătire a cărnii și folosirea grătarelor profesionale. În cadrul seminariilor vei avea ocazia să experimentezi gătitul pe un aparat de gătit profesional. Vezi cursurile disponibile pentru perioada următoare AICI.

Pe parcursul anului organizăm demonstrații de gătit live cu experții noștri în grătare din Weber World Store. Vă așteptăm să testați pe viu grătarele premium din gama noastră. Descoperiți toate funcțiile grătarelor premium pentru a profita la maxim de grătarul tău.

imagine curs_grill academy

Personal specializat 

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi prietenoase și bine informate și pentru a vă ajuta să alegeți grătarul și accesoriile potrivite pentru dumneavoastră. Fie că e vorba de grătare pe cărbune, pe gaz, electrice sau pe peleți există o variantă potrivită pentru orice doritor de BBQ de calitate. Analizăm nevoile și preferințele fiecărui client și împreună găsim soluția potrivită pentru tine. Te așteptăm în Showroom-ul din Cluj Napoca unde avem expuse grătare premium din fiecare categorie.

weber anniversary

Centrul de service

Pentru a vă asigura că grătarul dvs. continuă să vă ofere mulți ani de funcționare, preluăm toate notificările de service. Toate probleme dumneavoastră sunt importante pentru noi și vă asigurăm că toate vor avea o soluție potrivită.

Lasă un răspuns