Afumătoare Barbecook

Barbecook – este un brand international care sărbătorește a 35-a aniversare. Pasiunea pentru foc și grătar, a dat naștere acestui brand, convinși că vor oferi cele mai bune experiențe la grătar. Ești pregătit să testezi produsele unui adevărat specialist în grătar cu Grătare Barbecook?

Se definește printr-un design aparte, diversitatea accesoriilor și inspirație. Crează momente de relaxare în aer liber alături de cei dragi.

Barbecook face parte din compania belgiană Saey Home&Garden, cu peste 100 ani experiență. Acesta dezvoltă produse de larg consum pe gaz și foc.

Numărul 1 în Europa, recunoscut pentru eficiența și siguranța grătarelor. Inovator al sistemului de aprindere unic Quickstart. Ca lider global, misiunea Barbecook este de a oferi clienților produse inovatoare. Produsele  Barbecook sunt inteligente și cu design deosebit.

Caracteristica cheie a brandului Barbecook- utilizare ușoară. De la începutul experienței, până la sfârșit, oferind sisteme de montare ușoară a produselor, aprindere ușoară și întreținerea simplă. Afumătoare Barbecook

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top