Aceste aperitive cu jalapeno și bacon la grătar, afumate la lemn de măr sunt modalitatea specială de a ”pipera” orice masă mai specială. 

Este un aperitiv care se potrivește de minune înaintea felurilor principale din porc, mai ales a coastelor. 

Dar nu trebuie să te limitezi doar la porc, deoarece aceste gustări sunt perfecte pentru orice masă. Și sigur vor face ravagii printre oaspeții tăi. 

Ingrediente 

1 pachet brânză Cheddar, mărunțită

1 pachet crema de branza, moale

Ardei Jalapeno tăiați în jumătate pe lungime,curățați de semințe 

8 fâșii de bacon (afumate în prealabil la lemn de măr, dar afumarea poate avea loc și la tot aperitivul în sine)

Scobitori

Preparare 

Într-un castron mare, combinați cremă de brânză cu brânza ceddar și amestecați până acestea se combină. 

Jumătățile de ardei jalapeno se umplu cu crema preparată, apoi le înfășurați în bacon și le securizați cu o scobitoare. 

Repetați procesul pentru fiecare ardei. 

Amplasați ardeii înfășurați pe grătar și preparați pentru 15-50 de minute la 200°C (sau cel puțin până când bacon-ul este făcut). 

Poftă bună!

Lasă un răspuns