panou_control_wifi_pit_boss_80034_

Automatizare / Upgrade pentru grătarele Pit Boss Navigator 550, 1230 sau Navigator 850 și 1150

Dacă aveți deja unul din grătarele Navigator 550, 1230, 850 sau 1150 și doriți să îl automatizați și mai mult există acum un panou îmbunătățit cu Wifi și Bluetooth , cu care vă puteți conecta de pe telefonul mobil. Știm că uneori ar fi de dorit să petreceți mai mult timp cu prietenii la grătar, imaginați-vă că vă controlați grătarul Navigator de pe telefonul mobil datorită aplicației sale .

Cu acest nou panou veți avea acces la:

 • Controlați temperatura internă.
 • Definiți temperatura de gătit
 • Primiți notificări
 • Prescripțiile programului
 • Controlați temperaturile sondelor
 • Opriți Grătarul
 • Toate din aplicația mobilă.

DEZINSTALARE panou vechi /INSTALARE panou automatizat

Instalarea nu durează mai mult de 5 minute și vă veți putea bucura de noul grătar în cel mai scurt timp.

Instrumente necesare: șurubelniță tip cruce, șurubelniță cu cap plat, clește de tăiat sârmă.

Urmați pașii de mai jos pentru dezinstalarea panoului vechi și instalarea celui cu WiFi. Nu uitați să deconectați de la sursa de curent grătarul înainte de înlocuire.

pasul_1_panou_wifi_pitboss

PASUL 1

Se înlătură panoul de acces la unitatea de control prin deșurubarea celor 4 – 8 șuruburi de prindere.

pasul_2_panou_wifi_pitboss

PASUL 2

Localizați conectorii colorați prin tăierea bridelor de plastic cu care sunt legați. Apoi deconectați clemele celor 4 fire albe și a celui negru lăsâdu-le libere.

pasul_3_panou_wifi_pitboss

PASUL 3

După decuplarea controlerului vechi de toate firele îndepărtați controlerul prin dechiderea celor 6 cleme de presare localizate 3 în partea de sus și 3 în partea inferioară. Dacă clipsurile de sus sunt strânse putrernic utilizați o șurubelniță cu cap plat.

pasul_4_panou_wifi_pitboss

PASUL 4

Scoateți firele cu conectori prin spațiul de fixare al controlerului și conectați cu grijă firele respectând ordinea culorilor. Asigurați-vă că firele fiecăruia sunt conectate ferm.

pasul_5_panou_wifi_pitboss

PASUL 5

Apoi, înclinând cu atenție marginea superioară înainte, introduceți marginea inferioară a controlerului în deschiderea buncărului. Odată ce cele trei cleme de jos sunt toate în poziție, înclinați marginea superioară a controlerului în buncăr pentru a bloca primele trei cleme. Controlorul ar trebui să stea ferm în poziție.

pasul_6_panou_wifi_pitboss

PASUL 6

Nu trebuie să fie expuse fire prin partea din față a controlerului. Prindeți firele prin partea de jos a buncărului și folosiți o bridă pentru a le uni împreună.

pasul_7_panou_wifi_pitboss

PASUL 7

Se atașează partea inferioară a buncărului cu cele 4 – 8 suruburi. Ne asigurăm că toate firele sunt în interiorul cutiei fără să fie prinse între placa de jos si margine. Conectam grătarul la sursa de curent și ne pregătim să îl conectăm la aplicația IT Smoke.

panou_control_wifi_pit_boss_80034_aplicatia_bluetooth

PASUL 8

Descărcați aplicația Smoke IT Google Play  sau AppStore.  Aplicația va fi vă permit să controlați și să monitorizați setările grătarului și temperaturile sondei de carne de pe dispozitivul dvs. mobil. Bucurați-vă de beneficii conectivitatea mobilă Smoke IT® are de oferit!

Sfaturi utile

 • înainte de înlocuirea panoului asigurați-vă că modelul dumneavoastră este compatibil
 • deconectați de la sursa de curent grătarul înainte de înlocuirea panoului digital
 • experimentați rețete noi cu aplicația SMOKE IT
 • pentru o durată de viață mai îndelungată a grătarului folosiți husa de protecție

PANOURI CONTROL WI FI

Lasă un răspuns