brisket hycory

BRISKET cu aromă de Hickory

PORȚII: 8
TIMP DE PREPARARE: 20 MIN
TIMP GRILL: 9 ORE

Dorești să îți surprizi prietenii cu un BRISKET adevărat?

Îți propunem următoarea rețetă pentru Brisket cu aromă de Hickory

INGREDIENTE 

RECOMANDĂRI

Pentru această rețetă vă recomandăm un grătar pe peleți Traeger, PitBoss sau Weber.

Rolă Hârtie Traeger X Oren Pink Butcher

hartie_cop_2

Mod de preparare

1. Condimentați carnea cu Traeger Beef Rub. După ce este condimentată, înfășurați pieptul în folie de plastic. Transferați pieptul învelit în frigider și lăsați-l să stea timp de 12 până la 24 de ore.

2. Preîncălziți 15 minute grătarul/ afumătoare pe peleți la temperatura de 105˚C. Alegeți peleții Hickory pentru această rețetă.

3. Scoateți pieptul din folia de plastic și așezați-l cu grăsimea în jos direct pe grila grătarului. Lăsați timp de 6 ore sau până când temperatura internă ajunge la 71 C. (folosind o probă de alimente conectată la grătar)

4. Scoateți pieptul din grătar și înfășurați-l în folie de bucătar Traeger. Pentru a fi mai fraged înveliți-l de două ori căt mai etanș.

5. Așezați pieptul din nou pe grătar la aceași temperatură de 105˚C pentru încă aproximativ 3 ore până temperatura interioară ajunge la 95˚C

6. Se scoate de pe grătar și se lasă să se odihnească în folie pentru cel puțin 30 de min. Se feliază și se servește proaspăt.

brisket_hycory_on_grill

Vă dorim Poftă Bună!

Vă încurajăm să experimentați rețetele noastre și să împărtășiți cu noi rezultatele obținute #grillexpert pe FacebookInstagram și Youtube. Astfel veți inspira și alți clienți Grill Expert.

Lasă un răspuns