reteta_bacon_caramelizat_traeger_aplicatia_wifire_gratar_automatizat

Bacon caramelizat la grătar -rețetă disponibilă și în aplicația WiFIRE (Traeger)

Bacon caramelizat la grătar. Oaspeții dvs. vor fi înnebuniți după acest deliciu dulce, sărat și crocant, așa că faceți mai multe porții. Bucățile crocante sunt perfecte pe salate sau pur și simplu mâncate ca o gustare.

INFO:

Timp de preparare: 10 minute, Timp de gătire la grătar: 1 oră, Dificultate: scăzut

RECOMANDARE PELEȚI: Traeger Apple

INGREDIENTE NECESARE:

  • 454 g bacon crud
  • 100 ml sirop de arțar, încălzit
  • 107 g de zahăr brun (după preferințe se poate adăuga mai mult)

MOD DE PREPARARE:

PASUL 1

Preîcălziți grătarul la 150˚C timp de 15 minute cu capacul închis.

PASUL 2

Așezați pe o tavă de aluminiu subțire o hartie de bucătar și pe aceasta așezați feliile de bacon. Ungeți cu o pensulă de patiserie pe ambele părți baconul cu sirop de arțar și presărați zahar brun.

PASUL 3

Puneți tava pe grila grătarului preîncălzit inițial la 150˚C și lăsați timp de 60, 70 minute sau până când baconul se rumenește și pare a fi crocant. Lăsați baconul să se răcească ușor înainte de a-l savura

Recomadări:

Grătarele/ afumători pe peleți sunt potrivite pentru orice rețetă cu gătire indirectă și gătire lentă. Temperatura internă a alimentelor se poate monotoriza folosind un termometru alimentar și sondele alimentare. Unele grătare vin cu tehnologia de conectare direct la smartphonul dumneavoastră.

reteta bacon_caramelizat_traeger_aplicatia_wifire_gratar_automatizat_telefon

Vă dorim Poftă Bună!

Vă încurajăm să experimentați rețetele noastre și să împărtășiți cu noi rezultatele obținute #grillexpert pe FacebookInstagram și Youtube. Astfel ne veți încuraja și veți inspira și alți clienți Grill Expert.

În aplicația mobilă de la Traeger găsiți sfaturi de la alți utilizatori de grătare Traeger și aveți posibilitatea să postați și impresiile dumneavoastră împreună cu rezultatul final.

*Rețetă preluată din aplicația mobilă WiFIRE de la Traeger.

Lasă un răspuns