Bucătărie exterioară ARVID Negru, Indu+

Cod Produs: 130.070.001

14,450.00 lei

La comanda 7 - 21 zile estimativ

  • Dimensiuni produs: 140 x 65 x 93 cm (L x l x h)
  • Material: tec solid de înaltă calitate și
    aluminiu acoperit cu pulbere neagră mată
  • 1 sertar cu ghidaje cu închidere soft-close
  • 4 roți pivotante (2 cu funcție de blocare)
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Bucătărie exterioară ARVID, Indu+

Bucurați-vă de gătit în aer liber cu indu+. Doriți să vă îmbunătățiți experiența de gătit în aer liber într-un mod nou și unic? Acum puteți, cu gama noastră largă de cărucioare mobile indu+ pentru gătit în aer liber!

Aceste bucătării elegante pe roți pentru exterior vă vor ajuta să vă transformați ingredientele și rețetele în mâncăruri rafinate, pe care oaspeții dvs. le vor adora!

Combinațiile noastre cu inducție, teppanyaki, wok, grătar sunt cunoscute pentru calitatea lor înaltă, flexibilitatea mare și modularitatea unică.

Gătitul pe o bucătărie în aer liber indu+ este întotdeauna o plăcere. Ușurința de utilizare, în combinație cu un design deosebit, transformă gătitul într-o experiență sublimă.

Posibilități de configurare

Specificații tehnice:
Dimensiune produs 140 x 65 x 93 cm (L x l x h)
Material tec solid de înaltă calitate și aluminiu acoperit cu pulbere neagră mată
Sertar cu ghidaje cu închidere soft-close DA
Roți pivotante 2 cu blocaj și 2 simple
 Set inducție (fără plită și capac) DA
 Suport de cuțite DA
 Greutate  52 Kg

Alege worktop-ul Indu+

Multiflex

Plită cu inducție de ultimă generație. 2 comenzi tactile glisante cu acces direct la 15 niveluri: 0-9 / booster / super-booster / dezghețare ≈42°C / păstrare la cald ≈70°C / fierbere apă ≈94°C

Wok inducție

Grătarul vine cu piatra deflectoare inclusă, oferindu-ți posibilitatea de a găti indirect. Afișaj dinamic al puterii cu LED-uri cronometru. Include WOK și rama pentru Wok.

Teppanayaki 38

Cea mai nouă generație de plită pe inducție, atingere pentru blocare și funcția Stop & go. Control tactil glisant cu acces direct la fiecare dintre cele 10 niveluri de încălzire: 0-9 / nivel de curățare. Include 2 spatule

Lavoar cu baterie

O bucătărie exterioară are nevoie și de un lavoar aproape. Cu o dimenisune de 40 x 52 x 15 cm lavoarul este potrivit în oirce configurație.

Grătar pe gaz

Grătar cu 4 arzătoare cu zone diferite de căldură. Partea exterioară a plăcii de gătit este realizată în întregime din oțel inoxidabil 316 de calitate superioară: ideal pentru fructe de mare, legume. Capacul este ușor de deschis și de închis

Teppanayaki 58

4 zone de Control tactil cu glisante cu acces direct la fiecare nivel de încălzire: 0-9 / nivel de încălzire. Cea mai nouă generație de plită pe inducție. Funcția Bridge permite cuplarea zonelor de gătit. Funcția Stop & go. Include 2 spatule

Alege accesoriile potrivite

Depozitare alimente

Zone speciale pentru diferite ingrediente la grătar.
Cu o dimensiune totală de 40 x 52 x 10 cm ai posibilitatea de a depozita diferit mai multe alimente pentru a fi ușor de folosit la rețetele perfecte la grătar.

Placă de portecție pentru Teppanyaki 38 sau 58

Protejează de vânt și păstrează la o temperatură constantă tot ceea ce gătești pe placa Teppanyaki cu această apărătoare elegnată din oțel inoxidabil.

Placă de fontă

Fontă emailată fiind potrivită și pentru mașina de spălat vase se încălzește rapid ideal pentru a prepara carne, pește și legume.

Husă Arvid

Alege să îți protejezi bucătăria exterioară cu husa potrivită. Fiecare model de bucătărie exterioară are proiectată special husa potrivită.

Clasa/Colectie

Dimensiune produs (L x l x h)

140 x 65 x 93 cm

Culoare

Greutate

52Kg

Material produs

Aluminiu

Producator

Tip

Catalog Indu+

INDU+ CATALOGUE 2023

INDU+ POSIBILITATI DE CONFIGURARE 2023

Video

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucătărie exterioară ARVID Negru, Indu+”

Te-ar putea interesa