Bucătării exterioare Cabinex BEEFEATER

BUCĂTĂRIA DVS. DE EXTERIOR DE VIS POTE DEVENI REALITATE ACUM.

Bun venit în lumea bucătăriilor de exterior DIY de calitate Cabinex™. Frumusețe și funcționalitate combinate cu aparatură de top pe piață sunt aduse împreună pentru a face Bucătăria BBQ de exterior tot ceea ce v-ați dorit vreodată.
Tehnologia și designul se combină pentru a oferi un sistem de mobilier care este pionier în clasa sa. Panouri PVC combinate cu sistemul de cadru din aluminiu patentat Cabinex™ formează o soluție de mobilier rigidă și robustă, care poate face față rigorilor divertismentului în aer liber. De asemenea, dulapurile sunt rezistente la condițiile meteorologice și vin cu o garanție limitată de 10 ani.

Cabinex™ este încântată să fie partenerul BeefEater în calitate de marcă a unui partener premium. În funcție de spațiu și buget, puteți alege între modelul cu 4 arzătoare sau 5 arzătoare, oricare dintre acestea putând fi conectate la GPL sau gaze naturale. Bucătării exterioare Cabinex BEEFEATER

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top