Bucătării exterioare FrescoPRO BEEFEATER

BUCĂTĂRII EXTERIOARE FRESCOPRO

Bucatariile exterioare FrescoPro BeefEater sunt proiectate pentru a aduce experiența unei bucătării profesionale direct în confortul casei tale. Acestea sunt construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil, care este durabil și ușor de curățat. 

FrescoPro BeefEater oferă o gamă largă de opțiuni de bucatarii exterioare, fie că doriți un grill simplu sau un set complet de bucătărie pentru a vă bucura de experiența completă de gătit în aer liber. Aceste bucătării exterioare sunt echipate cu caracteristici precum arzătoare puternice, grătare din fontă emailată și zone de gătit suplimentare pentru a vă permite să gătiți mai multe feluri de mâncare în același timp. 

De asemenea, bucătăriile exterioare FrescoPro BeefEater sunt dotate cu caracteristici de siguranță, cum ar fi aprinderea electronică și sistemul de control al flăcării, pentru a vă asigura că vă puteți bucura de o experiență de gătit sigură și fără probleme. 

Aceste bucătării exterioare sunt perfecte pentru petrecerile în aer liber, grătarul de weekend sau pentru a vă bucura pur și simplu de experiența de a găti afară în timpul verii. Cu o bucătărie exterioară FrescoPro BeefEater, veți putea să savurați gustul autentic al grătarului în aer liber chiar la tine acasă. 

bucatarie_exterioara_frescopro_f_c4ga_12840s_lifestyle
bucatarie_exterioara_cambera_frescopro_beefeater_f_c5ga_12850s_
Canaberra
Această serie de bucătării exterioare poate fi configurată cu grătare pe 4, 5 sau 6 arzătoare (ProLine).
Acestea au incluse un frigider de exterior cu o ușă, o zonă de depozitare sub grătar și un modul lateral pentru o zonă de lucru în partea dreaptă a grătarului.
Esperance
Această serie de bucătării exterioare poate fi configurată cu grătare pe 4, 5 sau 6 arzătoare (ProLine).
Acestea au incluse un frigider de exterior cu o ușă, o zonă de depozitare sub grătar și un modul lateral pentru o zonă de lucru în partea dreaptă a grătarului. În plus față de seria anterioară are un modul cu lavoar în partea dreaptă.
bucatarie_exterioara_esperance_frescopro_beefeater_f_e5ga_12850s_
bucatarie_exterioara_augusta_frescopro_beefeater_f_a4ga_12840s_
Augusta
Această serie de bucătării exterioare poate fi configurată cu grătare pe 4, 5 sau 6 arzătoare (ProLine).
Acestea au incluse un frigider de exterior cu două uși, o zonă de depozitare sub grătar și un modul lateral pentru o zonă de lucru în partea dreaptă a grătarului.
Boronia
Această serie de bucătării exterioare poate fi configurată cu grătare pe 4, 5 sau 6 arzătoare (ProLine).
Acestea au incluse un frigider de exterior cu o ușă, o zonă de depozitare sub grătar, un modul lateral pentru o zonă de lucru în partea dreaptă a grătarului. O altă zonă de depozitare lângă frigiderul de exterior plus modulul cu lavoar.
Fremantle
Această serie de bucătării exterioare este cea mai extinsă configurație posibilă din Categoria FRESCO PRO, poate fi configurată cu grătare pe 4, 5 sau 6 arzătoare (ProLine).
Acestea au incluse un frigider de exterior cu două uși, o zonă de depozitare sub grătar, două module de depozitare și modul cu lavoar.

CONFIGURARE PERSONALIZATĂ
FRESCOPRO

În plus față de bucătăriile configurate suntem încântați să vă ajutăm cu orice configurație doriți.

5 pași simpli pentru a vă face propria bucătărie exterioară

1. Selectați modulele pe care doriți să le aveți în bucătăria dvs. din imagine.

2. Alegeți grătarul și frigiderul pe care le doriți în bucătăria dvs.  sau, dacă preferați, spuneți-ne ce altă marcă și aparat doriți să încercați și să includeți în bucătăria dvs.

3. Notați materialul și culoarea blaturilor de lucru și a panourilor pentru uși.

4. Enumerați orice accesorii pe care le-ați putea dori, cum ar fi  un arzător lateral BeefEater.

5. Trimiteți-ne un e-mail sau sunați-ne cu lista de module alese  și vom fi bucuroși să ne ocupăm de cerințele dumneavoastră.