Bucătării exterioare FrescoPRO BEEFEATER

Cu o experiență de peste 25 de ani în petrecerea timpului în aer liber, concepere și producție de mobilier de exterior. Aducem o abordare nouă și profesionistă unică bucătăriilor de exterior pentru clienții noștri. Lucrăm împreună cu proprietarii de case, arhitecți și dezvoltatori pentru a crea zone de divertisment în aer liber de lux.

Distribuitori cu tradiție îndelungată a unora dintre mărcile de top de grătare din lume. Suntem în măsură să vă oferim un sistem pentru o bucătărie de exterior de calitate superioară. Bucătăriile noastre aduc un plus de stil spațiilor de exterior.

Astfel încât, fie că este vorba despre o grădină acoperită urbană, o terasă suburbană sau o vilă la țară, noi ne vom folosi de cunoștințele de design, construcție și produse pentru a vă oferi spațiul al fresco de care veți fi mândri mulți ani la rând.
În aceste pagini vă prezentăm ceea ce am învățat cel mai bne de-a lungul anilor. Șase pachete de bucătării uimitoare și durabile cu o paletă variată de culori și materiale. Fără taxe scumpe de amenajare exterioară sau schițe de arhitectură necesare pentru a obține un stil atemporal al unei bucătării FrescoPro.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top