Ca parte a strategiei sale locale de dezvoltare a gamei de nișă de grătare și de a accelera creșterea acestui segment de piață, Electrolux a decis să achiziționeze afacerea internațională BeefEater. Această companie, cu sediul în Australia, a fost recunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate în industria grătarelor și reprezintă o adăugare valoroasă la portofoliul de produse Electrolux.  

Beefeater este un brand premium de grătare pentru exterior, care și-a început istoria în Australia în anul 1984. De la înființarea sa, brandul Beefeater și-a construit o reputație puternică în rândul bucătarilor pasionați și profesioniștilor din întreaga lume, datorită designului, calității și performanței superioare a produselor sale. 

Beefeater a fost fondat cu o viziune clară: de a produce grătare de exterior de înaltă calitate, care să ofere performanțe superioare și să fie ușor de utilizat. Cu această misiune în minte, brandul a dezvoltat o serie de produse de gătit, inclusiv grătare pe gaz, pe cărbune și electrice, precum și o serie de accesorii și echipamente de gătit. 

Brandul Beefeater își construiește fiecare produs cu grijă și atenție la detalii. Fiecare grătar este dezvoltat cu tehnologie avansată și cu materiale durabile și rezistente, pentru a rezista în timp și pentru a oferi performanțe excelente de fiecare dată. În plus, designul ergonomic și funcționalitatea avansată îi face produsele ușor de utilizat și de întreținut. 

Cu o istorie bogată de peste 35 de ani, Beefeater a devenit un nume de referință în industria grătarelor de exterior, fiind apreciat de clienți din întreaga lume. Brandul continuă să inoveze și să dezvolte produse noi și îmbunătățite, menținându-și poziția de lider în industria grătarelor de exterior.