Grătare pe gaz – butelie/rețea BEEFEATER

Grătarele funcționează la butelie de gaz. Poate fi de asemenea utilizat și la rețeaua de gaz metan, prin achiziționarea kit-ului de conversie disponibil ca accesoriu.

Dacă vă place să vă distrați în aer liber, un grătar excelent este esențial. Acestea au un design funcțional și elegant, durabilitate și o gamă largă de caracteristici. Grătarele BeefEater vor completa orice decor în aer liber și va pregăti de fiecare dată o masă delicioasă.

De peste 30 de ani, BeefEater Australia produce grătare pe gaz și produse pentru gătit în aer liber, care fac ca iubitorii de grătar din întreagă lume să fie fericiți. Unul din liderii mondialipentru grătare robuste de înaltă calitate, cu o durată de viață lungă și cu multă putere. Grătarele BeefEater sunt realizate din materiale atent selectate, manoperă de primă clasă și versatilitate aproape nelimitată.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top