Pit Boss este un brand de renume mondial, specializat în producerea și furnizarea de produse de gătit premium, tehnologic avansate, cu accent pe grătare pe peleți, pe gaz, cu cărbune și combinate, afumătoare și grătare portabile. Fiecare produs Pit Boss este fabricat cu cele mai bune materiale și tehnologii inovatoare pentru a garanta o experiență culinară superioară, atât pentru bucătarii experimentați, cât și pentru cei aflați la început de drum. 

Pit Boss nu este doar un producător de grătare, ci și un furnizor complet de soluții de gătit. Compania oferă o gamă completă de linii de plancha, combustibil peleți, accesorii de gătit și condimente, disponibile atât de la retaileri de top, cât și prin vânzări directe în aproape 30 de țări din întreaga lume. 

Cu un portofoliu vast și diversificat de produse de înaltă calitate, Pit Boss s-a impus ca un brand de top în industria de gătit, fiind preferat de pasionații de grătar din întreaga lume. Pit Boss reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un produs de gătit de calitate superioară, durabil, inovativ și cu un design modern, conceput pentru a face gătitul o activitate plăcută și satisfăcătoare. 

Pit Boss vine cu o nouă abordare de brand pe piața de grătare, oferind mai multă putere, căldură și greutate prin sloganul Bigger. Hotter. Heavier ®. Fiecare produs este creat intern de către o echipă talentată de ingineri și experți, iar compania se bazează pe calitate și autenticitate pentru a-și construi reputația. Când se poartă numele Pit Boss, există o promisiune clară de valoare. În 2020, Pit Boss a fost una dintre cele mai vândute mărci per unitate în Statele Unite și a fost clasată de Similar Web drept al optulea brand cu cea mai rapidă creștere în spațiul digital în categoria casă și grădină.