Grătare pe gaz PIT BOSS

Pit Boss Grills este o filială a Dansons, Inc. care a fost fondată în 1999 de Dan Thiessen și de cei doi fii ai săi, Jeff și Jordan. Grătarele Pit Boss sunt  recunoscute pentru durabilitatea și măiestria lor, precum și pentru stilul familial. De la grătare portabile precum Tailgater, la grătare masive precum Austin XL. Pit Boss Grills se mândrește cu crearea a ceea ce visează clienții (și angajații). În trecut, Dansons a fost premiat cu EY Antreprenor al anului (2017).

Mai mare, Mai fierbinte, Mai grele – decât concurența la o valoare mai bună și care se străduiește permanent să se îmbunătățească. Acestea sunt cele două principii fondatoare pe care a fost construit acest brand. O altă dorință a fost crearea unei comunități în jurul gătitului în aer liber, a grătarelor in curte și a petrecerilor la bloc.

Alegeți grătarul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. personale. Experiența dvs. de gătit în aer liber vă fi plină de aromă în fiecare zi. Bucurați-vă de gătit mese delicioase, coaceți și înăbușiți și încercați rețetele voastre delicioase. Grătare / Afumători combinate PIT BOSS se caracterizează printr-un design deosebit, materiale de înaltă calitate și atenție la detalii.

Achiziționând produsele enumerate mai jos, poți câștiga o sumă fixă de puncte. Vei putea vedea valoarea punctelor după ce adăugați produsul (e) în coș.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top