Dog mare lemn glisabil, Kamado Space

Cod Produs: KS-E07

1,250.00 lei

Stoc epuizat

  • Dimensiune produs: 45,5 x 83,5 x 4,4 cm (L x l x h)
  • Material: Fâșii din lemn masiv de arțar, frasin și stejar
  • Finisaj: Impregnat cu ulei mineral SKYDD White
  • Greutate 9,5 kg
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Dog mare lemn glisabil, Kamado Space

Produsul este potrivit pentru mesele KamadoSpace. Se extinde peste blatul de lucru, iar unghiul frontal de-a lungul întregii lungimi blochează placa de tăiat pe masă în locul dorit.

Fabricat din fâșii de lemn de esență tare dispuse unul lângă altul și lipite împreună pentru a face o construcție frumoasă, groasă și uniformă cu margine.

Placa glisantă poate fi utilizată cu toate modelele de mese KamadoSpace BBQ.

Placa de glisare este realizată manual din fâșii de lemn de esență tare de arțar, frasin și stejar. Benzile sunt aranjate una lângă alta și altoite împreună. Construcția sa cu granulație a muchiei asigură o grosime uniformă și o suprafață de tăiere uniformă. Marginile plăcii sunt lipite în direcții opuse pentru a echilibra mișcarea naturală a lemnului.

Produsul este ideal pentru masa KamadoSpace. Se extinde peste blatul de lucru, iar unghiul frontal de-a lungul întregii lungimi blochează placa de tăiat pe masă în locul dorit. Mânerele integrate facilitează ridicarea, mutarea și curățarea acestei plăci mari pentru toți utilizatorii.

Placa de tăiat este mult mai rezistentă la umiditate atunci când este asezonată cu o cantitate bună de ulei mineral pe întreaga suprafață (de sus și de jos) a plăcii. Ungerea cu ulei a unei plăci de tăiat ajută la evitarea uscării și deformării, dar nu împiedică complet mișcarea naturală a lemnului. Prin urmare, se recomandă depozitarea plăcii de tăiat în interior atunci când nu o utilizați.

Adezivii utilizați sunt certificati pentru producția de articole în contact direct cu alimentele. Impregnat cu ulei mineral SKYDD White, aprobat pentru utilizare pe suprafețele pe care se prepară alimente.

Vă rugăm să rețineți că fiecare placă glisantă KamadoSpace Edge este fabricată manual și, prin urmare, are un aspect unic. Imaginile produsului afișate au doar scop ilustrativ și pot să nu fie o reprezentare exactă a produsului.

Caracteristici:

  • Dimensiune produs: 45,5 x 83,5 x 4,4 cm (L x l x h)
  • Material: Fâșii din lemn masiv de arțar, frasin și stejar
  • Finisaj: Impregnat cu ulei mineral SKYDD White, aprobat pentru utilizare pe suprafețele pe care sunt preparate alimente
  • Greutate 9,5 kg
Producator
Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dog mare lemn glisabil, Kamado Space”

Te-ar putea interesa