Gătitul devine Wild!

Suntem încântați să vă aducem o veste extraordinară: Grill Expert Academy și The Wild Chef - Ciprian Spancioc - s-au unit într-un parteneriat ce promite să revoluționeze lumea gătitului și a grătarului.

The Wild Chef: o viziune transformată în realitate

Ciprian a pus bazele conceptului The Wild Chef, dedicat exclusiv gătitului lent, la smoker și grill. După patru ani petrecuți într-un food truck și în inima evenimentelor locale, acum s-a stabilit într-un singur loc, unde filozofia sa culinară a prins contur: The Wild Garden, un spațiu de evenimente private, situat pe drumul Sfântul Ioan, din Cluj-Napoca.

Ce este Grill Expert Academy?

La Grill Expert dorim să împărtășim pasiunea noastră pentru grătar cu toți clienții noștri, atât în magazinul nostru fizic, cât și online. Ne străduim să oferim nu doar produse de calitate superioară, ci și experiențe autentice și cunoștințe bogate despre gătitul în aer liber . În plus față de gama noastră variată de produse, organizăm demonstrații și cursuri de gătit în aer liber în cadrul Grill Expert Academy, în colaborare cu bucătari experimentați și recunoscuți, completând astfel experiența noastră și ajutându-vă să găsiți soluția perfectă pentru a vă bucura de gătitul în aer liber.

Grill Expert Acadmy X The Wild Chef

Parteneriatul nostru cu The Wild Chef aduce o nouă perspectivă și oportunități fascinante pentru pasionații de grătar. Cu expertiza lui Ciprian Spancioc, veți avea oportunitatea de a explora tehnici noi și rețete inovatoare pentru gătitul la smoker și grill. Suntem extrem de încântați să începem această călătorie culinară împreună și suntem convinși că această colaborare va aduce beneficii semnificative pentru toți iubitorii de gătit în aer liber.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură culinară și să descoperiți împreună cu noi bucuria gătitului la grătar și la smoker într-un mod nou și fascinant! Nu mai stați pe gânduri și înscrieți-vă acum pentru a vă asigura un loc la cursurile noastre!

theWildGarden

Lasă un răspuns