Grill Academy – Butcher’s Steaks (skirt, flank, picanha)

Cod Produs: CCVSFP-1

399.00 lei

La comanda 7 - 21 zile estimativ

LOCURI LIMITATE

Tematică generală: Carne de vită

  • Ora începere: 16:00
  • Durata aproximativă: 4 ore
  • Locație: str. Ioan Zaicu, nr. 2, Cluj-Napoca

 

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Grill Academy – Carne de vită la smoker (skirt, flank, baveta)

Genul Seminarului: interactiv, pentru gurmanzi adulţi

by Chef Radu Zărnescu

SUBIECTE 

  • Pregătirea spaţiului de lucru; 
  • Selectarea instrumentelor pentru gătit; 
  • Pregătirea surselor de foc; 
  • Descrierea aparatelor pentru gătit; 
  • Operațiuni premergătoare;
  • Preparare și montare.

Ce este inclus: 

  • Degustarea preparatelor gătite în cadrul cursului
  • Toate băuturile (băuturi răcoritoare, cafea) 
  • Un șorț original de bucătar, marca Grill Expert
  • Mapă curs (rețete și tips&tricks)

La ce să te aștepți:

  • Introducere în meniu și progresul cursului
  • Pregatirea meniului grill
  • Fapte interesante despre carne și garnituri
  • Sfaturi și trucuri pe care fiecare maestru de grătar trebuie să le cunoască
  • Degustare comună a meniului
  • Interacțiune socială
  • Posibilitatea de a participa direct la prepararea rețetelor

REȚETE

  1. Hanger Steak

Grad de dificultate: mediu

Aparat de gătit: grill/kamado

Gen de gătit: direct

  1.  Skirt Steak

Grad de dificultate: mediu

Aparat de gătit: grill/kamado

Gen de gătit: : indirect, direct

  1. Flank Steak

Grad de dificultate: mediu/greu

Aparat de gătit: grill/smoker

Gen de gătit: slow cook, direct

Te așteptăm să învățăm și să gătim împreună!

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grill Academy – Butcher’s Steaks (skirt, flank, picanha)”

Te-ar putea interesa