Grill & BBQ – Poultry – Carne de Pasăre

Cod Produs: CGE-7

399.00 lei

Indisponibil

LOCURI LIMITATE

Tematică generală: Poultry – Carne de pasăre

Genul Seminarului: interactiv, pentru gurmanzi adulţi

  • Data: Joi, 20.10.2022, ora 16:00
  • Durata aproximativ: 4 ore
  • Locul: Showroom Grill Expert, Str. Ioan Zaicu, nr. 2, Cluj-Napoca
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Grill & BBQ – Poultry – Carne de Pasăre

Tematică generală: Carne de pasăre

Genul Seminarului: interactiv, pentru gurmanzi adulţi

by Chef Radu Zărnescu

SUBIECTE 

  • Prezentare rață, curcan, pui;
  • Alegerea părților anatomice;
  • Diverse tipuri de legături;
  • Operațiuni premergătoare;
  • Tăierea finală,  feliere, montare.

Ce este inclus: 

  • Toate felurile de mâncare 
  • Toate băuturile (băuturi răcoritoare, cafea) 
  • Un șorț original de bucătar, marca Grill Expert
  • Mapă curs (rețete și tips&tricks)

prezentare pliant_curs

REȚETE

  1. Aripi și pulpe de pui afumate și crocante

Grad de dificultate: ușor

Aparat de gătit: Afumătoarea verticală Pit Boss

Gen de gătit: indirect/direct, slow/fast

  1. Curcan întreg la Smoker

Grad de dificultate: mediu/greu

Aparat de gătit: Grătar pe cărbune 4k Everdure

Gen de gătit: indirect/slow cooking

  1. Piept marinat de rață

Grad de dificultate: greu

Aparat de gătit: Weber Pulse 2000 electric

Gen de gătit: indirect/direct, slow cooking

Te așteptăm să învățăm și să gătim împreună!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grill & BBQ – Poultry – Carne de Pasăre”

Te-ar putea interesa