Grill & BBQ – Poultry – Carne de Pasăre

Cod Produs: CGE-7

399.00 lei

Indisponibil

LOCURI LIMITATE

Tematică generală: Poultry – Carne de pasăre

Genul Seminarului: interactiv, pentru gurmanzi adulţi

  • Data: Joi, 20.10.2022, ora 16:00
  • Durata aproximativ: 4 ore
  • Locul: Showroom Grill Expert, Str. Ioan Zaicu, nr. 2, Cluj-Napoca
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Grill & BBQ – Poultry – Carne de Pasăre

Tematică generală: Carne de pasăre

Genul Seminarului: interactiv, pentru gurmanzi adulţi

by Chef Radu Zărnescu

SUBIECTE 

  • Prezentare rață, curcan, pui;
  • Alegerea părților anatomice;
  • Diverse tipuri de legături;
  • Operațiuni premergătoare;
  • Tăierea finală,  feliere, montare.

Ce este inclus: 

  • Toate felurile de mâncare 
  • Toate băuturile (băuturi răcoritoare, cafea) 
  • Un șorț original de bucătar, marca Grill Expert
  • Mapă curs (rețete și tips&tricks)

prezentare pliant_curs

REȚETE

  1. Aripi și pulpe de pui afumate și crocante

Grad de dificultate: ușor

Aparat de gătit: Afumătoarea verticală Pit Boss

Gen de gătit: indirect/direct, slow/fast

  1. Curcan întreg la Smoker

Grad de dificultate: mediu/greu

Aparat de gătit: Grătar pe cărbune 4k Everdure

Gen de gătit: indirect/slow cooking

  1. Piept marinat de rață

Grad de dificultate: greu

Aparat de gătit: Weber Pulse 2000 electric

Gen de gătit: indirect/direct, slow cooking

Te așteptăm să învățăm și să gătim împreună!

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grill & BBQ – Poultry – Carne de Pasăre”

Te-ar putea interesa