Grill ceramic LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0, Monolith

Cod Produs: 129030-BLACK

14,999.00 lei

În stoc

  • Diametrul grilei de gătit: 52 cm (Smart Grid System)
  • Suport metalic cu mese laterale din lemn de bambus
  • Echipat cu sistem GURU
  • Garanție 10 ani
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11
Accesorii compatibile
monolith Prelata CLASSIC 201010 1 1
399.00 lei

În stoc

Adaugă în coș
399.00 lei

În stoc

201008 Classic Pizzastein WEB 1 1
249.00 lei

În stoc

Adaugă în coș
249.00 lei

În stoc

monolith_
434.00 lei

În stoc

Adaugă în coș
434.00 lei

În stoc

Untitled 1 4
449.00 lei

În stoc

Adaugă în coș
449.00 lei

În stoc

carbuni_monolith8kg
125.00 lei

În stoc

Adaugă în coș
125.00 lei

În stoc

Grill ceramic cu cărbuni LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0 cu suport metalic, Monolith

Monolith BBQ Guru Edition a fost dezvoltat în colaborare cu partenerul nostru american BBQ Guru. Monolith este perfect pentru controlul electronic al temperaturii, motiv pentru care am dezvoltat Monolith Classic și LeChef cu suflantă integrată.
Cu un design elegant și conectivitate fără efort, temperatura cuptorului este menținută cu ajutorul unui senzor termic și transmisă unui controler prin cablu. Controlerul  modulează suflanta integrată, care reglează puterea jarului prin cantitatea de oxigen suflată. În plus, controlerul detectează când capacul este deschis și reglează alimentarea cu aer pentru momentul deschiderii.

Kamado este un cuvânt de origine japoneză ce se referă la un mod de gătire pentru care se folosește un cuptor din argilă sau din ceramică. Grătarele Kamado moderne sunt realizate din ceramică și sunt alimentate cu mangal pentru a ajuta la încălzirea eficientă și la minimizarea pierderii aromelor.

Monolith este vârf de lance în ceea ce privește grătarele tip Kamado. Este realizat din ceramică extrem de rezistentă la temperaturi mari și din componente din inox de înaltă calitate. Proprietățile intrinseci ale ceramicii folosite pentru grătarele Monolith, cum ar fi conductivitatea, izolarea termică și rezistența la mediul înconjurător și la agenți chimici, ajută la folosirea într-un mod eficient și elegant a acestei metode străvechi de gătit (de peste 3000 de ani).

Grătarele Monolith sunt construite din ceramică rezistentă la ardere, cu un glasaj exterior extrem de rezistent la degradare. Durabilitatea grătarelor Monolith este inegalabilă, nu ruginesc și nu crapă. Temperatura se reglează printr-un sistem foarte precis care furnizează o gamă de temperaturi de la 70 grade Celsius până la 400 grade Celsius.

Datorită eficienței unice a acestui grătar, este nevoie de foarte puțină energie pentru a menține temperatura dorită. Folosind numai 2,5 – 3 Kg de mangal, grătarul Monolith poate funcționa la temperatură joasă timp de 24 de ore.

MONOLITUL A FOST APROAPE PERFECT DAR NU SUNTEM mulțumiți de „APROAPE”. Astfel, ne-am dezvoltat grătarele ceramice și mai departe și vă prezentăm cu mândrie noua serie Monolith Pro 2.0

SISTEM DE DESCHIDERE NOU
Mai multă flexibilitate combinată cu o stabilitate și mai mare. Prin reintroducerea pivotului, capacul poate fi deschis acum cu chiar mai puțin efort, dar toată greutatea se sprijină ferm pe grătar, etanșând camera interioară mai bine ca niciodată.

ETANȘARE OTEL INOXIDABIL ȘI FIBRĂ
În 2021, ținem cont de cerințele dvs. și echipăm toate modelele noastre de grătar cu o garnitură din oțel inoxidabil și plasă din fibră de sticlă. Când este înlocuit la fiecare 3-5 ani, practic nu necesită întreținere, mult mai ușor de curățat și rezistent de fiecare dată.

GURU
Varianta CLASSIC BBQ Guru are atașat dispozitivul Guru unde se pot conecta termometrele DynaQ, UltraQ pentru coltrolul temperaturii interioare. Acestea pot fi conectate cu orice smartphone sau tabletă. Modelul UltraQ are trei intrari pentru sonde alimentare iar modelul DynaQ o singură intrare.

NOUL AMORTIZOR
Un stil nou, cu performanțe îmbunătățite: clapeta din fontă reproiectată direcționează fumul direct în sus și în afara grătarului. Noul sistem oferă o stabilitate mai mare și un aspect mai profesional.

CONTROL COMPLET AL GRĂTULUI
Pentru Monolith BBQ Guru Edition există două controlere diferite. Pe lângă temperatura ambientală, BBQ Guru poate afișa și temperatura de bază a alimentelor printr-un senzor de temperatură suplimentar. Cu BBQ Guru UltraQ de top, vă puteți conecta prin Wifi și astfel puteți accesa o bază de date care stochează istoria proceselor de grătar anterioară și oferă în plus un număr mare de rețete la grătar.

DISTRIBUIE REȚETELE TALE CU ULTRAQ
Sincronizați UltraQ-ul cu pagina web și funcțiile site-ului BBQ Guru ShareMyCook.com. Alăturați-vă comunității online BBQ Guru – creați și împărtășiți instrucțiuni cu ceilalți, vedeți modul în care alți experți gătesc pe grill, încărcați-vă imaginile cu mâncăruri delicioase și susțineți-i pe alții.

MOD RAMP
Această funcție permite reducerea temperaturii spațiului de gătit înainte de atingerea temperaturii potrivite în interiorul cărnii. Dacă modul rampă este setat la (RAY), acesta este activat la o temperatură scăzută (aprox. 110° C). Acest mod este utilizat pentru „gatit la foc mic”, astfel încât alimentele să nu se ardă prea mult.

Această funcție scade treptat temperatura spațiului de gătit la temperatura centrală setată, de îndată ce senzorul spațiului de gătit se află la cca. 110° C al senzorului de temperatură presetat al interiorului. Unitatea de control menține temperatura spațiului de gătit puțin peste temperatura miezului, atât timp cât avem cărbune(combustibil).

Funcție Capac DESCHIS
Această funcție permite restabilirea rapidă a temperaturii țintă după deschiderea capacului. Dacă opțiunea „Open-Lid” este setată la (oLY) în meniu, detectarea capacului deschis este activată. Când capacul este deschis, temperatura scade. Acest lucru poate determina suflanta să „ardă” cărbunele (combustibilul) și să determine depășirea temperaturii țintă atunci când capacul este închis. Acest mod detectează când capacul cuptorului este deschis și minimizează funcționarea ventilatorului în acest timp.

Temperatura crește întotdeauna dacă capacul spațiului de gătit este deschis și închis des, chiar și atunci când ventilatorul este oprit. În setarea din fabrică, modul „Deschidere capac” este întotdeauna activat. Dezactivați această caracteristică dacă aveți probleme cu fluxul de aer excesiv. Pentru a evita alarmele false atunci când modul este activat, nu sună nicio alarmă atunci când temperatura scade și capacul este deschis.

Fie că doriți să preparați alimentele prin metoda slow cooking, frigere directă, coacere sau afumare, grătarul Monolith ajută la obținerea unor rezultate perfecte, combinând avantajele unui grătar clasic cu cele ale unui cuptor din cărămidă.

Consumul de cărbuni este cu 25 – 50% mai mic față de un grătar obișnuit. Temperatura dorită se obține foarte rapid datorită efectului de șemineu astfel încât, la 15 minute după aprindere, se poate începe gătitul (cu mult mai puțin combustibil ars în faza de încălzire).

Față de alte grătare ceramice, Monolith se deosebește prin design și circulația redusă a aerului care previne uscarea cărnii și îi păstrează suculența; în plus, este dotat cu un sistem de încărcare cu talaș/rumeguș/peleți de afumare pentru a conferi cărnii un gust delicios de BBQ, fără a fi nevoie să ridicați capacul grătarului! Monolith ajută la obținerea unor experiențe de neuitat.

Este perfect pentru fript, afumat, copt și slow cooking – orice este posibil. Se poate folosi și iarna.

gatire_directa

Gătitul direct este utilizat în primul rând pentru prăjirea alimentelor și pentru gătitul alimentelor care durează mai puțin de 20 de minute. Alimentele sunt plasate direct deasupra sursei de căldură pe grătarul din oțel inoxidabil și ar trebui, în general, să fie întoarse o dată la jumătatea timpului de gătit. Această metodă este de obicei cea mai bună pentru bucăți relativ mici de mâncare care se pregătesc rapid, cum ar fi creveți, fripturi, hamburgeri, hot dog, cârnați și legume.

gatire_indirecta

Gătitul indirect implică crearea unei bariere între cărbuni și alimente. Deoarece alimentele sunt gătite la căldura reflectată în interiorul suprafețelor grătarului, alimentele se gătesc încet și uniform pe toate părțile și nu trebuie întoarse. Puteți creea căldură indirectă pentru mâncarea dvs. prin plasare pietrei deflectoare peste cărbunii fierbinți. Este ideal pentru carne tradițională, pentru grătarele care necesită o lungă, lentă gătire la foc mic, cum ar fi coaste, piept, curcan întreg și carne de porc trasă.

gatire_combo

Gătitul combo este cel mai versatil mod de a găti. Combină atât căldura directă, cât și căldura indirectă pentru gătind o gamă largă de alimente în același timp. Faceți un foc în două zone, folosiți coșul de cărbune cu despărțitor. Poziționați cărbunii pe o parte a grătarului pentru găti direct, fierbinte si lăsați cealaltă parte goală. Puneți o piatră deflectore înjumătățită pe cealaltă parte fără cărbuni pentru temperatură mai scăzută gătiți lent inaceastă zonă fără flacără directă.

gatire_pizza1

Piatra de pizza ceramică poate rezista la temperaturi ridicate și formează condițiile unui cuptor de cărămidă pe grătarul dvs. Această metodă este cea mai bună pentru a găti pizza în stil gourmet sau pentru a coace desert și pâine. Pentru a utiliza această configurație, așezați piatra de pizza deasupra grătarului din oțel inoxidabil și coșului de cărbuni.

CARACTERISTIC  PRO SERIA 2.0 BLACK GRILL LE CHEF, Monolith

  • Sistem unic de rețea inteligentă din seria Pro și Firebox
  • Noul sistem de balamale pentru deschidere și închidere fără efort
  • Suflator de guru pentru grătar încorporat
  • Noi garnituri de etanșare din oțel inoxidabil și fibră de sticlă
  • Benzi din oțel inoxidabil
  • Nou ventil de evacuare vertical
  • Suport pentru controler BBQ Guru
  • Garanție limitată pe viață la piesele din ceramică
  • Asamblare ușoară

Specificații:

  • Include: 2 grătare în formă de semicerc, 2 tăvi în formă de semicerc, 2 pietre ceramice în formă de semicerc
  • Suport metalic
  • Mese laterale din lemn de bambus
  • Mâner de transport cu rețea inteligentă
  • Alimentator chipsuri pentru afumat
  • Coș de cărbune cu separator
  • Grid Lifter
  • Lopata pentru cenușă
  • Zona de gătit: 52 cm diametru
  • Dimensiune produs: 135 x 80 x 129 cm (L x l x h)
  • Greutate: 165 kg
Diametru grila de gătit

Clasa/Colectie

,

Dimensiune produs (L x l x h)

Culoare

Greutate

16,5kg

Material grilă de gătit

Oțel inoxidabil

Material produs

Ceramică

Nr. de persoane

Producator

Tip

,

Combustibil

Cărbuni

Catalog Monolith

Catalog Monolith 2022_EN

Manual de utilizare

Monolith-USER-MANUAL_EN

Ghid de aprindere, Monolith_EN

Garanție Monolith

Garanție-Monolith-Kamado_

Video

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grill ceramic LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0, Monolith”

Te-ar putea interesa