14,999.00 lei
În stoc
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN
Grill ceramic cu cărbuni LeChef BBQ Guru ProSerie 2.0 cu suport metalic, Monolith
Monolith BBQ Guru Edition a fost dezvoltat în colaborare cu partenerul nostru american BBQ Guru. Monolith este perfect pentru controlul electronic al temperaturii, motiv pentru care am dezvoltat Monolith Classic și LeChef cu suflantă integrată.
Cu un design elegant și conectivitate fără efort, temperatura cuptorului este menținută cu ajutorul unui senzor termic și transmisă unui controler prin cablu. Controlerul modulează suflanta integrată, care reglează puterea jarului prin cantitatea de oxigen suflată. În plus, controlerul detectează când capacul este deschis și reglează alimentarea cu aer pentru momentul deschiderii.
Kamado este un cuvânt de origine japoneză ce se referă la un mod de gătire pentru care se folosește un cuptor din argilă sau din ceramică. Grătarele Kamado moderne sunt realizate din ceramică și sunt alimentate cu mangal pentru a ajuta la încălzirea eficientă și la minimizarea pierderii aromelor.
Monolith este vârf de lance în ceea ce privește grătarele tip Kamado. Este realizat din ceramică extrem de rezistentă la temperaturi mari și din componente din inox de înaltă calitate. Proprietățile intrinseci ale ceramicii folosite pentru grătarele Monolith, cum ar fi conductivitatea, izolarea termică și rezistența la mediul înconjurător și la agenți chimici, ajută la folosirea într-un mod eficient și elegant a acestei metode străvechi de gătit (de peste 3000 de ani).
Grătarele Monolith sunt construite din ceramică rezistentă la ardere, cu un glasaj exterior extrem de rezistent la degradare. Durabilitatea grătarelor Monolith este inegalabilă, nu ruginesc și nu crapă. Temperatura se reglează printr-un sistem foarte precis care furnizează o gamă de temperaturi de la 70 grade Celsius până la 400 grade Celsius.
Datorită eficienței unice a acestui grătar, este nevoie de foarte puțină energie pentru a menține temperatura dorită. Folosind numai 2,5 – 3 Kg de mangal, grătarul Monolith poate funcționa la temperatură joasă timp de 24 de ore.
MONOLITUL A FOST APROAPE PERFECT DAR NU SUNTEM mulțumiți de „APROAPE”. Astfel, ne-am dezvoltat grătarele ceramice și mai departe și vă prezentăm cu mândrie noua serie Monolith Pro 2.0
SISTEM DE DESCHIDERE NOU
Mai multă flexibilitate combinată cu o stabilitate și mai mare. Prin reintroducerea pivotului, capacul poate fi deschis acum cu chiar mai puțin efort, dar toată greutatea se sprijină ferm pe grătar, etanșând camera interioară mai bine ca niciodată.
ETANȘARE OTEL INOXIDABIL ȘI FIBRĂ
În 2021, ținem cont de cerințele dvs. și echipăm toate modelele noastre de grătar cu o garnitură din oțel inoxidabil și plasă din fibră de sticlă. Când este înlocuit la fiecare 3-5 ani, practic nu necesită întreținere, mult mai ușor de curățat și rezistent de fiecare dată.
GURU
Varianta CLASSIC BBQ Guru are atașat dispozitivul Guru unde se pot conecta termometrele DynaQ, UltraQ pentru coltrolul temperaturii interioare. Acestea pot fi conectate cu orice smartphone sau tabletă. Modelul UltraQ are trei intrari pentru sonde alimentare iar modelul DynaQ o singură intrare.
NOUL AMORTIZOR
Un stil nou, cu performanțe îmbunătățite: clapeta din fontă reproiectată direcționează fumul direct în sus și în afara grătarului. Noul sistem oferă o stabilitate mai mare și un aspect mai profesional.
CONTROL COMPLET AL GRĂTULUI
Pentru Monolith BBQ Guru Edition există două controlere diferite. Pe lângă temperatura ambientală, BBQ Guru poate afișa și temperatura de bază a alimentelor printr-un senzor de temperatură suplimentar. Cu BBQ Guru UltraQ de top, vă puteți conecta prin Wifi și astfel puteți accesa o bază de date care stochează istoria proceselor de grătar anterioară și oferă în plus un număr mare de rețete la grătar.
DISTRIBUIE REȚETELE TALE CU ULTRAQ
Sincronizați UltraQ-ul cu pagina web și funcțiile site-ului BBQ Guru ShareMyCook.com. Alăturați-vă comunității online BBQ Guru – creați și împărtășiți instrucțiuni cu ceilalți, vedeți modul în care alți experți gătesc pe grill, încărcați-vă imaginile cu mâncăruri delicioase și susțineți-i pe alții.
MOD RAMP
Această funcție permite reducerea temperaturii spațiului de gătit înainte de atingerea temperaturii potrivite în interiorul cărnii. Dacă modul rampă este setat la (RAY), acesta este activat la o temperatură scăzută (aprox. 110° C). Acest mod este utilizat pentru „gatit la foc mic”, astfel încât alimentele să nu se ardă prea mult.
Această funcție scade treptat temperatura spațiului de gătit la temperatura centrală setată, de îndată ce senzorul spațiului de gătit se află la cca. 110° C al senzorului de temperatură presetat al interiorului. Unitatea de control menține temperatura spațiului de gătit puțin peste temperatura miezului, atât timp cât avem cărbune(combustibil).
Funcție Capac DESCHIS
Această funcție permite restabilirea rapidă a temperaturii țintă după deschiderea capacului. Dacă opțiunea „Open-Lid” este setată la (oLY) în meniu, detectarea capacului deschis este activată. Când capacul este deschis, temperatura scade. Acest lucru poate determina suflanta să „ardă” cărbunele (combustibilul) și să determine depășirea temperaturii țintă atunci când capacul este închis. Acest mod detectează când capacul cuptorului este deschis și minimizează funcționarea ventilatorului în acest timp.
Temperatura crește întotdeauna dacă capacul spațiului de gătit este deschis și închis des, chiar și atunci când ventilatorul este oprit. În setarea din fabrică, modul „Deschidere capac” este întotdeauna activat. Dezactivați această caracteristică dacă aveți probleme cu fluxul de aer excesiv. Pentru a evita alarmele false atunci când modul este activat, nu sună nicio alarmă atunci când temperatura scade și capacul este deschis.
Fie că doriți să preparați alimentele prin metoda slow cooking, frigere directă, coacere sau afumare, grătarul Monolith ajută la obținerea unor rezultate perfecte, combinând avantajele unui grătar clasic cu cele ale unui cuptor din cărămidă.
Consumul de cărbuni este cu 25 – 50% mai mic față de un grătar obișnuit. Temperatura dorită se obține foarte rapid datorită efectului de șemineu astfel încât, la 15 minute după aprindere, se poate începe gătitul (cu mult mai puțin combustibil ars în faza de încălzire).
Față de alte grătare ceramice, Monolith se deosebește prin design și circulația redusă a aerului care previne uscarea cărnii și îi păstrează suculența; în plus, este dotat cu un sistem de încărcare cu talaș/rumeguș/peleți de afumare pentru a conferi cărnii un gust delicios de BBQ, fără a fi nevoie să ridicați capacul grătarului! Monolith ajută la obținerea unor experiențe de neuitat.
Este perfect pentru fript, afumat, copt și slow cooking – orice este posibil. Se poate folosi și iarna.
Gătitul direct este utilizat în primul rând pentru prăjirea alimentelor și pentru gătitul alimentelor care durează mai puțin de 20 de minute. Alimentele sunt plasate direct deasupra sursei de căldură pe grătarul din oțel inoxidabil și ar trebui, în general, să fie întoarse o dată la jumătatea timpului de gătit. Această metodă este de obicei cea mai bună pentru bucăți relativ mici de mâncare care se pregătesc rapid, cum ar fi creveți, fripturi, hamburgeri, hot dog, cârnați și legume.
Gătitul indirect implică crearea unei bariere între cărbuni și alimente. Deoarece alimentele sunt gătite la căldura reflectată în interiorul suprafețelor grătarului, alimentele se gătesc încet și uniform pe toate părțile și nu trebuie întoarse. Puteți creea căldură indirectă pentru mâncarea dvs. prin plasare pietrei deflectoare peste cărbunii fierbinți. Este ideal pentru carne tradițională, pentru grătarele care necesită o lungă, lentă gătire la foc mic, cum ar fi coaste, piept, curcan întreg și carne de porc trasă.
Gătitul combo este cel mai versatil mod de a găti. Combină atât căldura directă, cât și căldura indirectă pentru gătind o gamă largă de alimente în același timp. Faceți un foc în două zone, folosiți coșul de cărbune cu despărțitor. Poziționați cărbunii pe o parte a grătarului pentru găti direct, fierbinte si lăsați cealaltă parte goală. Puneți o piatră deflectore înjumătățită pe cealaltă parte fără cărbuni pentru temperatură mai scăzută gătiți lent inaceastă zonă fără flacără directă.
Piatra de pizza ceramică poate rezista la temperaturi ridicate și formează condițiile unui cuptor de cărămidă pe grătarul dvs. Această metodă este cea mai bună pentru a găti pizza în stil gourmet sau pentru a coace desert și pâine. Pentru a utiliza această configurație, așezați piatra de pizza deasupra grătarului din oțel inoxidabil și coșului de cărbuni.
CARACTERISTIC PRO SERIA 2.0 BLACK GRILL LE CHEF, Monolith
Specificații:
Diametru grila de gătit | |
---|---|
Clasa/Colectie | , |
Dimensiune produs (L x l x h) |
135 x 80 x 129 cm |
Culoare | |
Greutate |
16,5kg |
Material grilă de gătit |
Oțel inoxidabil |
Material produs |
Ceramică |
Nr. de persoane | |
Producator | |
Tip | , |
Combustibil |
Cărbuni |
Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
În stoc
La comanda 7 - 21 zile estimativ
La comanda 7 - 21 zile estimativ
În stoc
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ la comenzi peste 300 RON
Alege plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare direct la EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL online
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ peste 300 RON
Plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL
Nu ai inca un cont?
Create an Account
Recenzii
Nu există recenzii până acum.