Locația Grill Expert Academy

Despre Grill Expert Academy

Considerăm că gătitul în aer liber poate și ar trebui să se facă pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice. Vă vom putea îndruma cum puteți adapta ceea ce gătiți pe grătar pentru a vă bucura de mâncare gustoasă pe grătar în tot timpul anului. Fie că este vorba de fripturi de Crăciun, fripturi de vară sau tocănițe de iarnă gătite lent și curry.

Cursurile sunt interactive, ceea ce înseamnă că participanții vor fi împărțiți pe echipe și  vor avea ocazia să colaboreze, să gătească și să împărtășească idei cu alți pasionați de gătit. 

Grill Expert Academy se afla lângă showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, Str. Ioan Zaicu nr. 2. Cu mobilier modern și suprafață utilă de 60m², academia dispune de toate aparatele și ustensilele de care avem nevoie: grătare profesionale, cuptoare și afumători (de la braduri de top din gama noastră), ustensile de înaltă calitate și termometre (cu sau fără fir) conectate la aplicații de gătit controlate direct de pe smartphone. La insulele special amenajate , fiecare echipă de cursanți va lucra la preparatele specifice fiecărui curs. 

Nu trebuie să îți faci griji de vreme, deoarece academia noastră dispune de încălzire pe timp de iarnă, și aer condiționat vara. Toate acestea sunt special gândite pentru ca tu, cursantul nostru, să ai parte de o experiență educațională cât mai plăcută. În anotimpurile calde, cursurile noastre au loc și în grădina special amenajată de 102m², unde veți participa la procesul de gătire pe aparatele de gătit, degusta produsele și bucura de o experiență de gătit în aer liber.

Despre Weber Grill Academy

 

Grill Expert din Cluj Napoca vă aduce prima Academie Weber Grill din România – o experiență educațională unică și dedicată artei de a face grătar. Aceste cursuri se desfășoară în mod regulat pe tot parcursul anului și sunt deschise publicului, oferind o oportunitate de a învăța tehnicile grătării într-un mod practic.

Indiferent dacă sunteți începător sau doriți să vă perfecționați abilitățile la grătar, Academia Weber Grill este soluția perfectă pentru tine! Participați la clasele culinare interactive, conduse de Grill Master-ul nostru de grătar certificat Weber, Sorin Berar. Veți învăța să pregătiți o masă gustoasă la grătar cu ajutorul grătarelor pe gaz sau cărbune, marca Weber.

Imaginați-vă o clasă culinară interactivă de trei, patru ore, condusă de Maestru de grătar certificat Weber Sorin Berar, unde veți folosi grătare cu gaz și cărbune pentru a crea o masă senzațională la grătar, cu desert.  Un maestru de grătar certificat Weber vă va ghida pas cu pas!

Învață de la cei mai buni

Cursurile sunt conduse de propriul nostru Grill Master certificat de Weber, care vă va arăta cum să vă pregătiți, să afumați și să faceți grătar ca un profesionist.

 
Coș de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Meniu
0 Lista de dorințe
0 Compară
0 produse Coș