Ideal pentru cei care doresc o gustare în timp ce așteaptă friptura.

Ingrediente:

  • O jumătate de ananas
  • 300 g piept de pui
  • Cimbru
  • Rozmarin
  • Busuioc
  • Mentă
  • Ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • Piper și sare
  • 1 bilă de mozzarella
  • 1 pâine
  • 50 g unt

Pregătirea

Curățați ananasul, și taiați-l  în felii apoi puneți-l pe grătar.Tăiați pieptul de pui și puneți-l și pe acesta pe grătar.

width=

Când ananasul și pieptul de pui s-au gătit, tăiați feliile de ananas și puiul în bucăți.

Tăiați o crestătură trei sferturi în pâine cu un cuțit (zimțat). Luați două foi de folie de aluminiu. Periați-le cu ulei de măsline. Înfășurați pâinea în folia de aluminiu și așezați-o pe grătar.

width=

Topiți untul. Tăiați mărunt ierburile și usturoiul. Amestecați totul împreună și condimentați cu sare și piper. Tăiați mozzarella în bucăți.

Scoateți pâinea de pe grătar și puneți puiul, untul cu ierburile, mozzarella și ananasul în crestături. Înfășurați fundul cu folie de aluminiu și așezați acum pâinea pe grătar timp de 20 până la 25 de minute până când brânza este topită frumos.

width=            width=

Poftă bună!

Lasă un răspuns