Plită inducție încorporabilă TEPPANYAKI 58, Indu+

Cod Produs: 001.DP5.8TY

18,180.00 lei

La comanda 7 - 21 zile estimativ

 • Dimensiuni produs: 580 x 520 mm
 • Putere totală: 5600 W
 • Funcția Stop & go
 • Include un set cu 2 Spatule Indu+
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Plită inducție încorporabilă TEPPANYAKI 58, Indu+

Teppanyaki 58 cu inducție reprezintă o bijuterie a inovației culinare, îmbinând tehnologia de ultimă generație în domeniul inducției cu funcții avansate și design eco-friendly. Această plită îți deschide ușa către experiențe culinare de neuitat, oferindu-ți control deplin asupra procesului de gătit și asigurând în același timp eficiență energetică și siguranță.

Unul dintre punctele de atracție majore ale acestei plite este tehnologia sa de inducție de ultimă generație, care asigură o distribuție uniformă a căldurii pe întreaga suprafață de gătit. Aceasta nu doar optimizează rezultatele culinare, dar permite și economii semnificative de energie. Prin intermediul funcției de blocare tactilă, plita asigură o interacțiune sigură și precisă, prevenind ajustări accidentale în timpul gătitului.

Funcția Stop & Go este un partener de încredere în bucătărie, permițându-ți să întrerupi rapid procesul de gătit în caz de nevoie, iar apoi să revii la setările anterioare cu doar o atingere. Cele patru zone de grătar controlate termic independent cu putere de 1400 W fiecare, îți oferă flexibilitate maximă în a găti simultan diferite tipuri de alimente la temperaturi optime.

Sistemul de control cu atingere glisantă îți oferă acces direct la cele 10 niveluri de încălzire, de la 0 la 9, precum și la nivelul de curățare. Afisajul dinamic al temperaturii pentru ambele zone de gătit îți permite să monitorizezi în timp real procesul culinar. Mai mult decât atât, plita este proiectată pentru a facilita curățarea, cu controale de curățare dedicate pentru fiecare zonă.

În ceea ce privește designul eco-friendly și siguranța, plita Teppanyaki 58 se remarcă prin consumul său redus în standby (< 0,8W), ambalajul 100% reciclabil și funcțiile de protecție avansate. Acestea includ oprirea automată în caz de pornire accidentală, absență prelungită, debordare sau supratemperatură. Plita este proiectată pentru a preveni conexiunile electrice greșite (400V) și dispune de 2 indicatori de căldură residuală, asigurând siguranță în utilizare.

Instalarea plitei este ușoară și intuitivă, compatibilă cu rețelele electrice de 220-240 V, 50/60 Hz. Designul său se adaptează perfect la instalările în blaturi de bucătărie și insule, facilitând intervențiile de service ulterioare prin accesul din spate. În plus, plita vine însoțită de 2 spatule practice, pregătindu-te pentru aventurile culinare pe care le vei experimenta.

Plita de gătit Teppanyaki 58 cu inducție îți deschide o lume a posibilităților culinare, combinând performanțe tehnologice remarcabile cu funcții avansate și design prietenos cu mediul. Este partenerul perfect pentru a-ți transforma bucătăria într-un atelier gastronomic de excepție.

Caracteristici:

 • Dimensiuni produs: 580 x 520 mm
 • 4 zone de grătar independente controlate termostatic – fiecare 1400 W
 • Oprire automată (în caz de pornire involuntară, absență îndelungată, supraîncărcare, supratemperatură) protecție împotriva unei conexiuni electrice greșite (400V)
 • Comenzi tactile glisante cu acces direct la 10 niveluri: 0-9 / nivel de curățare
 • Afișaj dinamic al puterii cu LED-uri
 • Cronometru și cronometru pentru ouă.
 • Funcție de blocare
 • Funcția Stop & Go
 • Design ecologic și securitate
 • Auto-Power (zona de încălzire și puterea furnizată se adaptează singure la vas)
 • Auto-Stop (în caz de pornire involuntară, absență îndelungată, supraîncărcare, supratemperatură)
 • Instalare rețea electrică 220-240 V, 50/60 Hz
 • Adaptată pentru încorpoare în blaturi de lucru
Producator

Tip

Manual de utilizare

Manual de utilizare teppanyaki plate ( IDP38TY-58TY ) FR-NL-DE-GB

Fișă Tehnică

Fisa tehnica Teppanyaki 58_IDP58TY (ENG)

Fisa incorporare_Teppanyaki58

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plită inducție încorporabilă TEPPANYAKI 58, Indu+”

Te-ar putea interesa