
3,000.00 lei
În stoc
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN
Roast-ul de vită este un adevărat clasic al fripturii! Versiunea slabă a coastei de vită, care are un miez de grăsime pronunțat, impresionează prin textura sa fragedă ca untul! Dar unde se găsesc aceste bucăți de friptură de vită? Friptură de vită, numită și roast beef, este deosebit de suculentă! Această suculență provine de la marginea exterioară a grăsimii din partea superioară a bucății.
În funcție de locul de pe spatele cărnii de vită din care se scoate friptura, vorbim de diferite bucăți. Friptura de vită tăiată din partea din față și din spate a cărnii de vită se numește coastă frontală sau friptură de vită înaltă, în timp ce friptura tăiată din partea din spate a cărnii de vită se numește friptură de vită plată. De altfel, faimoasa friptură de costiță este tăiată din partea posterioară.
Gradul BMS (Beef Marbeling Standard) menționat evaluează marmorarea cărnii în conformitate cu scara de calitate japoneză, recunoscută la nivel internațional, în 12 grade. Pentru comparație – o carne de vită normală, din comerț, atinge cel mult nivelurile 2-3. Nivelul de calitate BMS 6-7 este foarte popular în gastronomia de lux și în cele mai bune case de friptură și impresionează printr-un raport preț-performanță foarte bun. Piesele de mai sus sunt printre cele mai bune pe care le puteți savura vreodată în ceea ce privește carnea.
Comandați-l astăzi și în curând vă veți putea bucura de cea mai bună carne de vită Wagyu din lume!
Producator |
---|
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ la comenzi peste 300 RON
Alege plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare direct la EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL online
Adună puncte GRILL la fiecare comandă
Livrare GRATUITĂ peste 300 RON
Plata în rate la finalizarea comenzii
Livrare EasyBox - Ridicare colet 24/7
2% reducere la plata cu CARDUL
Nu ai inca un cont?
Create an Account
Recenzii
Nu există recenzii până acum.