noul_sistem_CRAFTED_weber_genesis_lifestyle_

Sistemul CRAFTED de la Weber 2022

Noile modele de grătare de la Weber GENESIS sunt proiectate cu noul sistem modular CRAFTED. Sistemul inovator este conceput pentru a avea posibilitatea de a găti o diversitate mare de rețete. Partea centrală a grătarului se poate înlocui ușor cu o tavă de legume, o grilă de fontă, piatră de pizza, plancha sau chiar un wok cu capac toate proiectate special pentru noul sistem CRAFTED.

Avantajul acestui sistem în comparație cu vechiul sistem GBS este dimensiunea mult mai mare ce este inlocuită de accesorii și calitatea ridicată a acestora.

Wokul CRAFTED poate fi deasemnea folosit și cu vechiul sistem GBS și ceaunul/ cuptorul olandez poate fi integrat in acest sistem nou de la Weber.

Modulul CRATED poate fi integrat și pe grătarele Weber Spirit și Genesis începând cu anul de fabricație 2016. Se poate achiziționa Frame Kit-ul Weber CRAFTED și se înlocuiește grila veche din grătar.

MODULE DISPONIBILE

Avantajul acestui sistem în comparație cu vechiul sistem GBS este dimensiunea mult mai mare ce este inlocuită de accesorii și calitatea ridicată a acestora.

Grila de fontă pentru roast

Tavă de legume

Piatra de pizza

Plancha 

Wok cu capac 

Wokul CRAFTED poate fi deasemnea folosit și cu vechiul sistem GBS și ceaunul/ cuptorul olandez poate fi integrat în acest sistem nou de la Weber.

Grila din față a suportului poate fi înlocuită ușor cu un dispozitiv de afumare încadrat perfect. Astfel toată zona de gătit poate fi folosită pentru alimente și nu este ocupată de o cutie de afumare universală sau alte dispozitive similare.

noul_sistem_CRAFTED_weber_genesis_toate_accesoriile_

Lasă un răspuns