Termometru infraroșu KILN, Everdure by Heston Blumenthal

Cod Produs: ETEMPGUN

299.00 lei

La comanda 7 - 21 zile estimativ

  • Dimensiuni produs: 10.8 x 11 x 5 cm
  • Material: plastic de înaltă calitate
  • Termometru foarte precis și fiabil
  • Măsurare de la -50°C la 550°C
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Termometru infraroșu KILN, Everdure by Heston Blumenthal

Termometru infraroșu Everdure KILN este un dispozitiv inovator și la îndemână special conceput pentru a măsura temperatura cuptoarelor, grătarelor, șemineelor ​​și altor surse de căldură. Aparatul folosește tehnologia infraroșu pentru a măsura temperatura suprafeței obiectului, fără a fi nevoie de contact fizic.

Termometrul are un afișaj mare și clar care arată temperatura în Celsius sau Fahrenheit. Dispozitivul are un domeniu de măsurare de la -50°C la 550°C și o precizie de ±2°C sau ±2% din măsurare. Dispozitivul are și o funcție de oprire automată pentru a economisi bateria.

Termometrul cu infraroșu Everdure KILN este foarte ușor de utilizat. Pur și simplu îndreptați dispozitivul spre suprafața obiectului și apăsați butonul pentru a măsura temperatura. Dispozitivul este, de asemenea, proiectat ergonomic și se potrivește confortabil în mână.

Beneficiile termometrului cu infraroșu Everdure KILN sunt numeroase. Dispozitivul este foarte precis și fiabil, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea profesională în industria alimentară, laboratoare și alte aplicații în care măsurătorile precise ale temperaturii sunt esențiale. Dispozitivul este foarte util și pentru uz casnic, de exemplu la grătar sau coacerea alimentelor.

În plus, termometrul cu infraroșu Everdure KILN este foarte durabil și construit robust, făcându-l rezistent la utilizarea zilnică și la uzură. Dispozitivul este, de asemenea, foarte ușor de curățat și întreținut.

Pe scurt, termometru infraroșu Everdure KILN este o alegere excelentă pentru oricine caută o modalitate precisă, fiabilă și convenabilă. Cu tehnologia sa inovatoare cu infraroșu, afișajul mare și clar și operarea ușoară, acest dispozitiv este un element obligatoriu pentru orice utilizator profesionist sau casnic.

Producator

Tip

Dimensiune produs (L x l x h)

Material produs

Plastic

Catalog Everdure

Catalogus KILN Pizza Ovens

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termometru infraroșu KILN, Everdure by Heston Blumenthal”

Te-ar putea interesa