În calitate de inventatori ai grătarului acoperit, Weber este de mult timp un pionier în ceea ce privește tehnologia grătarului și găsirea unor modalități noi și mai bune de a prepara mâncăruri delicioase, afumate, suculente și sănătoase. Când vine vorba de Weber, un grătar nu doar prăjește. De asemenea, frige, coace, prăjește și gătește la aburi, extinzând universul a ceea ce poate face un grătar.

Acest lucru este evident în grătarele pe gaz Spirit II, Genesis II care au  sistemul GS4 High Performance Grilling System. Literalmente motorul care face să funcționeze grătarul.

 width=

Fiabil și puternic, sistemul de grătar GS4 include patru tehnologii cheie care îi diferențiază grătarele de altele, și anume:

  • Infinity™ Ignition
  • Arzătoare din oțel inoxidabil
  • Barele Flavorizer® Bars
  • Sistemul de gestionare a grăsimilor

Grătarul cu sistemul GS4 are un proces de ardere fără cusur. Este nevoie de foarte puțin efort chiar și la început, deoarece vă aprindeți cu Infinity™ Ignition care garantează aprinderea de fiecare dată. După preîncălzirea prealabilă a grătarului, veți dori ca tot ceea ce puneți pe grătar – carne de vită, fructe de mare sau legume – să iasă la fel de delicios precum v-ați imaginat.

 width=

De acest lucru se ocupă arzătoarele din oțel inoxidabil care radiază căldură uniformă pe grilele de gătit, rezultând o mâncare la grătar perfectă și bine gătită de fiecare dată.

 width=

În timp ce carnea se prăjește pe grătarul fierbinte, Flavorizer® Bars – barele înclinate care captează excesul de scurgeri le transformă în fum delicios, care este infuzat în mâncarea dvs. pentru o aromă suplimentară – au fost chiar reproiectate pentru a avea deschideri suplimentare pentru a permite tuburilor arzătorului să “respire” mai bine, o relație simbiotică care le permite amândurora să funcționeze mai bine.

 width=

Grăsimea care nu este transformată în magie și vaporizată în delicii de către barele de aromatizare este apoi canalizată departe de arzătoare în sistemul de gestionare a grăsimii, care a fost de asemenea reproiectat și mutat în centrul grătarului: o distanță mai mică pe care grăsimea trebuie să o parcurgă, o colectare mai eficientă a grăsimii. Nu este nevoie să vă chinuiți, tava glisează în partea din față a grătarului, astfel încât puteți schimba sau goli tăvile de scurgere într-o clipă.

 width=

Ce a mai rămas de făcut? Să stați relaxat și să vă minunați de grătarul puternic Weber cu tehnologia GS4 High Performance.

CATEGORIA DE GRĂTARE WEBER GAZ ESTE DISPONIBILĂ AICI

Lasă un răspuns