Bucătărie exterioară Profresco Signature 4 Trio, BeefEater

Cod Produs: FS4T-XX

44,750.00 lei

Stoc epuizat

 • Gătar BeefEater Signature inox cu 4 arzătoare
 • Bucătărie cu 3 module: frigider, dulap cu 2 sertare, dulap cu 2 uși
 • Disponibilă în 4 culori: antracit; negru; argintiu; alb
 • Garanție: până la 25 de ani
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Bucătărie exterioară Profresco Signature 4 Trio, BeefEater

Sistemele noastre de cadre revoluționare ne permit să instalăm mai rapid și mai ușor o bucătărie exterioară excelentă, fără complexitatea și dificultățile tâmplăriei sau metodelor de construcție tradiționale. Pachetul dispune de un frigider exterior de 120 litri, bucătăria include și sertare duble, uși duble și un blat de lucru din granit. Include deasemenea un grătar BeefEater Signature S3000 cu 4 arzătoare.

Signature 3000S, BeefEater

Proiectat să impresioneze, realizat din oțel inoxidabil, cu fereastră de vizionare și cu grile de gătit din fontă rezistentă la coroziune grătarul Signature 3000 S are următoarele caracteristici:

 1. Grile de gătit din fontă rezistente la rugină:Realizate din fontă acoperită cu email porțelanat, una din cele mai rezistente acoperiri existente.
 2. Sistem de grile de vaporizare: Acest sistem reduc flăcările enervante și pierderile de căldură pentru o gătire mai rapidă și pentru o economie substanțială de gaz.
 3. Capac de convecție integrat: Experimentează perfecțiunea gătirii cu capacele emailate cu geam de vizitare. Capacul include termometrul, iar camera de gătire include grila suplimentară de menținere la cald a preparatelor.
 4. Sistem de aprindere integrat din quartz: Acest sistem inovativ acoperit cu titan asigură durabilitate și aprindere la o singură apăsare de buton, de fiecare dată, fără bătăi de cap.
 5. Cu 4 arzătoare principale are o putere maximă de ieșire de 72,000 BTU. Un cadru de grătar complet sudat, din oțel porțelanat emailat, un capac rezistent la rugină acoperit cu email porțelanat, având un geam de vizitare și grile de gătire din fontă.

Gama ProFresco Outdoor Kitchen este un design modern, simplu, dar elegant și ajunge gata de instalare. Pur și simplu așezați pe o bază solidă, plană. O bucătărie ProFresco în aer liber poate funcționa rapid și eficient. Vasta experiență a Profresco în proiectarea bucătăriei și fabricarea dulapurilor de exterior se combină perfect cu echipamentele BeefEater pentru a forma un parteneriat excelent care are ca rezultat o gamă uimitoare care oferă toate elementele esențiale pentru distracția în aer liber, într-un pachet simplu.

Despre bucătăriile Profesco
Ușile, sertarele și finisajele de placare din gama ProFresco sunt construite din compozit de aluminiu, care este un substrat extrem de versatil, rigid, care este impermeabil la apă și umflături. Cadrele de bucătărie ProFresco sunt construite din cadru de oțel zincat patentat, acoperit cu zinc, care a fost proiectat în mod profesional pentru a se asigura că fiecare bucătărie poate fi instalată rapid și eficient. Toate ușile și sertarele se închid foarte ușor. Acestea oferă o garanție de 25 de ani pentru cadrele metalice și o garanție de 5 ani pentru cadrele pentru uși și sertare

Instalare
Bucătăriile ProFresco au fost proiectate pentru a se asigura că fiecare bucătărie poate fi instalată în mai puțin de o zi, odată ce coletele au fost duse la fața locului. Datorită naturii simple, dar eficiente a materialului de construcție ProFresco, nu este nevoie de proiecte de construcție îndelungate, nici măcar de picioare. Instalați bucătăriile ProFresco pe o bază dură folosind spațiile decupate din spatele unităților pentru a permite conectarea la gaz, electricitate, apă și canalizare (acolo unde este cazul). Bucătăriile Profresco pot fi asamblate de amatori competenți (cu excepția conexiunii la gaze naturale dacă se utilizează).

Alimentare cu gaz
Unitatea pentru grătar poate funcționa fie la butelie gaz îmbuteliat (propan GPL), fie din gaz natural (rețea), în funcție de cerințele dumneavoastră.

Bucătăria include sertare duble, uși duble și un blat de lucru din granit. Blatul are grosimea de 20 mm și este de culoare neagră.

Odată montate, modulele noastre sunt perfect pătrate și echilibrate de fiecare dată. Toate cadrele noastre sunt acoperite de o Garanție Anticoroziune de 25 de Ani.

Sistem brevetat ușor de fixat pentru a permite instalarea ușoară. Cadru este din oțel zincat pentru rezistență și durabilitate.

Toate dulapurile sunt disponibile într-o gamă variată de finisaje de culoare pentru bucătăria perfectă în aer liber. Alb, Gri argintiu, Antracit și Negru.

Specificații:

 • Conține grătar 4 arzătoare BeefEater Signature S3000S cu pachet din fontă
 • Dimensiuni: 227 x 72 x 125 cm (L x l x h)
 • Dimensiuni cu capacul deschis: 227 x 72 x 143 cm (L x l x h)
 • Frigider exterior BeefEater pentru climat tropical (120 l)
 • Dulap Profresco sub sertar (ideal pentru depozitarea sculelor și a materialului de curățat)
 • Dulap Profresco cu ușă dublă (ideal pentru depozitarea recipientului de gaz și/sau a coșului de gunoi)
 • Sistem de încadrare din oțel zincat ProFresco
 • Uși/sertare cu închidere anti-șoc din material compozit din aluminiu
 • Blat de lucru din granit solid de 20 mm și panouri finale de tip cascadă
 • Exclude armătura panourilor din spate
 • Garanție: 25 ani
Clasa/Colectie

,

Nr. arzatoare

Nr. de persoane

Producator

Tip

Catalog Profresco RO

PROFRESCO CATALOG RO

Manual de instalare și utilizare (EN)

Profresco Signature Manual v2

Garanție

Garantie_BeefEater_RO

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.