Condiment Pork & Beef 70 gr, Spiceworld

Cod Produs: 60041XM

40.00 lei

La comanda 7 - 21 zile estimativ

  • Potrivit pentru: Carne de porc, vițel, carne de vită, vânat, legume, miel, pui, pește
  • Produs: vegan, fără gluten, fără lactoză
  • Ambalaj: aluminiu
  • Cantitate: 70 gr
PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Condiment Pork & Beef 70 gr, Spiceworld

Pork & Beef Herb Spice Blend – amestecul de ierburi și condimente pentru carne de porc și carne de vită

Amestecul de condimente Herb Pork este ideal pentru rafinarea tipurilor de carne de porc, cum ar fi porcul uscat, Duroc, Iberico și toate specialitățile de porc. Dacă doriți să grătiți indirect carnea de porc, vă recomandăm să condimentați carnea cu ierburi înainte de a o pune în afumătorea grătarului sau pe grătar la căldură indirectă. Dacă gătiți direct carnea sau utilizați un beefer, ar trebui să o condimentați numai cu Herb Pork pentru a avea o experiență  perfectă de gust de ierburi aromate.

Condimentul Herb Spice Pork & Beef din gama de condimente Barbecue for Champions de la SPICEWORLD perfect pentru carnea uscată de porc. Am creat un amestec de plante special pentru această bucată excelentă de porc, care subliniază gustul fin al porcului, dar nu îl acoperă. Apoi am perfecționat din nou amestecul de ierburi-condimente pentru carne de porc de înaltă calitate, cum ar fi Iberico și Duroc – și s-a născut Herb Spice Pork & Beef!

Amestecul picant de condimente Herb Pork de la SPICEWORLD subliniază gustul cărnii fine din Iberico și Duroc, precum și specialitățile de porc, cum ar fi cotletele, coapsele, frigarui, burta, umărul și fileul cu ierburi tari, usturoi ușor și rozmarin, ceapă dulce, boia Demerara și zahăr brut din trestie.
De asemenea, carnea de porc uscată se armonizează perfect cu amestecul de condimente din ierburi. Notele puternice de ardei din ardeiul Tellicherry, ardeiul cubeb și ardeiul bengali lung oferă ultima savoare, florile nobile îl transformă într-o compoziție aromatică armonioasă și incomparabilă.

Herb Pork este amestecul perfect de condimente pentru oricine iubește carnea fină în combinație cu ierburi de înaltă calitate.

Specificații:

  • Potrivit pentru: Carne de porc, vițel, carne de vită, vânat, legume, miel, pui, pește
  • Produs: vegan, fără gluten, fără lactoză
  • Ingrediente: Ardei, boia, ceapă, sare de mare netratată (neiodată), pătrunjel, coriandru, cimbru, busuioc, MUSTAR, sărat, oregano, certificat Sal Tradicional, zahăr de trestie crud Demerara, șalotă, usturoi, piper Tellicherry, piper Cubeb, Bengal piper, piper cu coadă lungă Rozmarin
  • Ambalaj: aluminiu
  • Cantitate: 70 gr
Producator
Tip

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Condiment Pork & Beef 70 gr, Spiceworld”

Te-ar putea interesa